Cristina Spatar, in cea mai frumoasa perioada a vietii ei

Da, da, da... din toate punctele de vedere.

Sunteti o femeie foarte frumoasa. Cum va intretineti?

Nu fac lucruri iesite din comun, ci doar incerc sa fiu atenta la ce mananc si sa fac sport. Insa dupa nastere am apelat la cateva tratamente corporale in centre de specialitate: impachetari cu alge, electrostimulare si lipomasaj.

Stim ca o femeie care vrea sa fie respectata, trebuie sa se respecte ea in primul rand. Ce ar trebui sa faca o femeie pentru a se respecta?

Este adevarat, in primul rand o femeie trebuie sa se respecte pe ea insasi. Pentru asta, este necesar sa tina la aspectul ei fizic, sa nu se puna in situatii delicate, sa se dezvolte profesional si sa imbine cu succes cariera cu rol de mama si cel de sotie.

Credeti in terapia prin shopping sau o zi la Spa? De ce?

Mai degraba optez pentru o zi la Spa. Te relaxeaza foarte mult si te face sa te simti frumoasa. Cat despre shopping, pot sa spun ca sunt adepta cumparaturilor la nevoie.

"Sunt mandra ca am alaturi un barbat de succes"


Va place sa fiti independenta sau ajutorul barbatului este un plus care va face sa va simtiti protejata?

Imi place sa fiu independenta si ma bucur ca pot sa-mi castig singura banii, insa e important si faptul ca pot conta pe ajutorul sotului meu atunci cand am nevoie si chiar sunt mandra ca am alaturi de mine un barbat de succes.

In Romania s-a inoculat aceasta mentalitate de Diva. Toate isi doresc sa fie Dive, insa nu toate au resursele financiare potrivite pentru acest statut. Cum ar putea o astfel de femeie sa fie fericita?

Depinde de ce reprezinta pentru fiecare notiunea de diva, pentru ca eu personal nu cred ca este in stransa legatura cu resursele financiare.

Va propun un exercitiu. Haideti sa le dam tinerelor din Romania, dar si femeilor in toata firea o lectie de stil. Cum trebuie sa se poarte in societate, cum trebuie sa se imbrace... In concluzie, cum arata o femeie cu stil in viziunea dumneavoastra?


Stilul unei femei tine foarte mult de profesia ei. In cazul meu, pe scena trebuie sa adopt un stil mai excentric, pe strada trebuie sa fiu eu insami, iar la shootinguri, un pic mai fashion. Dar indiferent de orice, o femeie trebuie sa-si pastreze feminitatea, chiar daca uneori se poate afla intr-o lume a barbatilor.

Pe plan personal sunteti implinita, ce ne puteti spune din punct de vedere profesional?

Dupa o scurta pauza, in care m-am dedicat fiului meu, am revenit pe scena cu cel de-al patrulea album din cariera mea, "Believe". De asemenea, am filmat si un videoclip al piesei cu acelasi nume.

Aveti vreo afacere personala sau muzica este singurul dumneavoastra job, atunci cand vine vorba despre cariera?

Muzica este singurul meu job.

Exista o moda in Romania, ca vedetele sa joace in telenovele. V-ar surade aceasta idee?

Sincer nu, pentru ca nu as mai avea timp pentru familia mea si nici pentru muzica, prima mea mare dragoste.

Ce ne spuneti despre o emisiune. Va vedeti in postura de moderator si care ar fi specificul acelei emisiuni?

Am moderat o emisiune la National TV, un sezon de divertisment. Emisiunea se numea "Secrete" si chiar mi-a placut foarte mult.
17 Martie 2010
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maxOutlet pe 26 Apr 2010, 00:44
    calvin klein , diesel, guess, miss sixty, lacoste

    w w w. m a x O u t l e t . r o - Haine, Incaltaminte si Accesorii Αutentiсe din ultimele colectii la pret de Οutlet in ambalaj original cu insemnele brandului respectiv , etiсhete, holograma sau certificat de autenticitate, si acte de provenienta! LAСOSTE , СALVΙN ΚLEΙN , GUESS, ENERGIE , DІESEL , DSQUARED2 , MISS SIXTY -> CONVINGE-TE SI TU !

    0
    0

  • raduc_petruta pe 19 Mar 2010, 15:45
    multa sanatate

    Te admir mult mai ales ca dai dovada de caracter multi nul au ,ma bucur ca ai putut sa treci peste rautatile oamenilor si sa_ti intemeiezi o fam si mai ales sa poti sa faci si un copil cu toate ca nu ai putut din motive medicale, interviul este foarte adevarat si voi cele ce scrieti de rau nu uitati santeti in postul pastelui oare ati uitat? BAFTA CRISTINA

    0
    0

  • Carla pe 18 Mar 2010, 20:38
    Cristina Spatar....

    De acord cu Iulia.Totul este o fatada.Cristina a umblat doar sa puna mana pe un barbat cu bani-vezi aventura cu Mirco si multi altii.Cand iese in lume , nu stie decat sa se laude cu cati bani cheltuieste,se impopotoneaza cu bijuterii, am impresia, de fapt sunt sigura, ca si pe sotul ei il crede o fabrica de bani.Este de inteles pana la urma daca ne gandim din ce mediu provine..saraciem,privatiuni.In ce priveste muzica, este departe de a fi o vedeta, asa voce am si eu, poate ar trebui sa ma apuc de cantat,

    0
    0

  • Camelia pe 18 Mar 2010, 10:42
    Felicitari Cristina!

    Felicitari Cristina! Esti o femeie norocoasa.

    0
    0

  • iulia pe 18 Mar 2010, 07:11
    plictisitor!

    Si intrebarile, si raspunsurile sunt clisee goale de continut, parca e un articol comunist scris intr-o limba de lemn care sa ilustreze cum e familia nucleul societatii :-). Nici o tresarire de firesc sau de naturalete... c'mon!!!

    0
    0

  • Lia pe 18 Mar 2010, 04:04
    Cristina, ce mai stii de Nicoleta?

    salut Cristina, nu m-ai stiu nimic de Nicoleta (prietena ta din orasul natal care a locuit vreo cativa ani in Timisoara) si nu stiu cum sa dau de ea, m-ai putea ajuta te rog? multumesc tare mult.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod