Cine sărută mai bine, Angelina Jolie sau Jennifer Aniston? Gerard Butler ştie răspunsul!

Actorul a fost întrebat într-o emisiune de televiziune care dintre cele două staruri sărută mai bine. El a răspuns fără ezitare.
Invitat miercuri seară în emisiunea "Watch What Happens Live With Andy Cohen" de la postul TV american Bravo, Gerard Butler a fost întrebat care dintre cele două staruri sărută mai bine. Starul care a jucat în filme alături de ambele actriţe americane a dat imediat răspunsul: "Jennifer Aniston, ştiu, o să vă surprind."

Gerard Butler, în vârstă de 49 de ani, a jucat alături de Aniston, în vârstă de 48 de ani, în filmul din 2010 "Recompensă cu bucluc/ The Bounty Hunter", iar cu Jolie, în vârstă de 42 de ani, în lungmetrajul din 2003 "Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieţii/ Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life".

Ambele actriţe au fost căsătorite cu Brad Pitt, Aniston, din 2000 până în 2005, iar Jolie, din 2014 până în 2016.
Presa a scris în repetate rânduri că Jolie "i l-a furat" pe Pitt lui Aniston în timp ce filma alături de actorul american pentru lungmetrajul "Domnul şi doamna Smith/Mr & Mrs Smith", lansat în 2005, dar alte surse au declarat că ei se despărţiseră deja când actorul a început o relaţie cu Jolie.

Într-un interviu acordat revistei Vogue în 2007, Jolie a declarat că ea şi Pitt au fost prieteni mult timp şi au devenit iubiţi abia după ce acesta a divorţat de Jennifer Aniston.
Angelina Jolie a recunoscut, însă, că au început să aibă sentimente amoroase unul pentru celălalt pe când filmau pentru acel thriller.

În acelaşi an, Aniston a declarat într-un interviu pentru aceeaşi publicaţie că acele comentarii ale lui Jolie au fost "nepotrivite".

Şi viaţa amoroasă a lui Gerard Butler a fost subiectul emisiunii de miercuri, acesta fiind întrebat despre relaţia sa cu starul reality show-ului "Real Housewives Of Beverly Hills" Brandi Glanville.
Gazda emisiunii, Andy Cohen, i-a spus starului scoţian că Glanville a fost şi ea invitata lui şi i-a mărturisit că are o relaţie cu Butler.
Acesta a răspuns că, atunci când a cunoscut-o pe Glanville, nu ştia că ea participă la un reality show, dar că doar au ieşit, s-au distrat şi apoi nu a mai văzut-o niciodată, relatează Daily Mail.

Gerard Butler şi rapperul 50 Cent au fost invitaţi în emisiunea lui Andy Cohen în contextul în care îşi promovează cel mai recent film, "Frăţia hoţilor/ Den Of Thieves", care va fi lansat pe marile ecrane vineri.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod