Charlie Sheen a plătit în plus ca să facă sex fără prezervativ deşi ştia că are SIDA!

Anna Gristina a făcut dezvăluiri despreorgiile sexuale pe care Charlie Sheen le organiza


Sheen ajunsese să plătească între 75.000 şi 100.000 de dolari pentru o noapte de sex, spune matroana, care a pledat vinovată pentru organizarea unei reţele de prostituţie în 2012, în New York şi care a fost condamnată la închisoare.

Conform InTouch, Charlie Sheen ar fi fost infectat în urma unui contact sexual cu un transsexual care era seropozitiv. "Am crezut că se va sinucide când a aflat.

Mi-a spus că viaţa lui s-a terminat şi că o va lua pe droguri. Niciodată nu l-am văzut atât de distrus. Considera că a fost condamnat la moarte", a spus o sursă pentru publicaţia citată.

1,6milioane de dolari a plătit actorul în 2013 pentru sex cu prostituate
Aceeaşi persoană susţine că o casetă video cu o înregistrare în care starul face sex cu un transsexual ar fi fost scoasă la vânzare pe piaţa neagră, dar el şi-ar fi pus oamenii să o cumpere, convins că îi va distruge viaţa dacă va deveni publică.

Charlie Sheen şi Brooke Mueller par a fi în relaţii bune acum, deşi luni au fost văzuţi la Los Angeles în timpul unei dispute, înainte ca el să vină la New York pentru interviul de marţi în care a anunţat că este bolnav de SIDA.

InTouch a intrat în posesia contractelor de confidenţialitate pe care cei care veneau la orgiile sexuale erau obligaţi să le semneze şi să le respecte în schimbul banilor oferiţi.
Dacă cineva rupea tăcerea, era obligat să-i achite acotrului 100.000 de dolari şi un procent din orice sumă ar fi primit pentru a face publice informaţii despre el. Documentul prevedea, totodată, că orice diferend va fi soluţionat de un mediator şi nu de o instanţă.

Jason Quinlan, prieten apropiat al unei femei care a făcut sex cu actorul şi cu soţia lui la reşedinţa lor din Beverly Hills, în 2011, a dezvăluit pentru Daily Mail că acesta i-a plătit 10 milioane de dolari după ce ea a aflat că era seropozitiv, ca despăgubire pentru faptul că a făcut sex neprotejat cu ea fără să o avertizeze.
Femeia a aflat că Sheen are SIDA doar după un maraton de 12 ore presărat cu droguri, alcool şi sex, când el a rugat-o nonşalant să-i dea pastilele pentru HIV din baie. "A căzut cerul pe ea atunci, mi-a zis că a făcut sex neprotejat cu Charlie şi era convinsă că s-a infectat şi ea.
Mi-a spus că a făcut sex cu el timp de un an, împreună cu încă cel puţin 50 de femei"
, a povestit Jason Quinlan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod