Charlie Sheen a plătit în plus ca să facă sex fără prezervativ deşi ştia că are SIDA!

Fostele iubite ale actorului, Bree Olson şi Natalie Kenly, susţin că acesta nu le-a spus că are SIDA


Kacey Jordan, care în 2011 a fost plătită cu 30.000 de dolari pentru a veni la o petrecere în casa lui Sheen, unde s-au uitat la filme porno, au făcut sex şi au fumat cocaină, a povestit pentru Daily Mail că a rămas însărcinată după întâlnirea lor. Potrivit unor surse din anturajul actorului, acest episod s-a consumat înainte ca el să fie diagnosticat cu SIDA.

Jordan a declarat că atunci când a plecat îşi făcea griji pentru Charlie Sheen şi speră că diagnosticul să-l ajute să renunţe la droguri şi la alcool.

"N-am vrut să-l părăsesc, pentru că n-arăta deloc bine. Avea o paloare verzuie, parcă era mort dar încă mişca. Când am plecat, el fuma pipă într-una, nu mai respira aer", a povestit ea.

Fetele pe care el urma să le accepte trebuiau să accepte să lucreze fără protecţie, pentru că le dădea un bonus de 5.000-10.000 de dolari. Iar multe acceptau pentru că sperau să rămână însărcinate cu elAnna Gristina
La câteva ore după ce Sheen a anunţat public că are SIDA, Bree Olson, fosta iubită a actorului, a spus o altă versiune a poveştii la emisiunea "The Howard Stern Show".
Ea a susţinut că Sheen nu i-a zis niciodată că e seropozitiv, iar într-un alt interviu, pentru Inside Edition, a declarat că actorul "este un mostru".

Natalie Kenly, o altă parteneră a starului, a spus şi ea că acesta nu a prevenit-o niciodată că este infectat cu virusul HIV.

Surse citate de TMZ au declarat că actorul a aflat că este seropozitiv în 2011, dar atunci el nu mai era cu Olson, dar se întâlnea cu Kenly.

Tabloidul online american scrie că aproximativ şase dintre fostele iubite ale starului au de gând să-l dea în judecată pentru provocarea cu intenţie a unui stres emoţional, fraudă şi abuz sexual.
Unele dintre ele au făcut atât sex protejat cât şi neprotejat cu Charlie Sheen foarte recent, în urmă cu aproximativ o lună, scrie Daily Mail.

Tabloidul Radar Online citează o sursă din anturajul unui procuror, potrivit căreia o femeie a făcut sex chiar săptămâna trecută cu Sheen, fără ca acesta să-i spună că este infectat. "Iar o altă persoană susţine că a făcut sex cu el acum trei săptămâni. Toate aceste persoane spun că nu au fost prevenite că Charlie are SIDA iar acum vor să li se facă dreptate", a adăugat sursa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod