Channing Tatum a fost stripper la 19 ani: „Am făcut o groază de tâmpenii“

Starul şi-a folosit experienţa din anii '90, când dansa în cluburile de noapte din Los Angeles, în "Magic Mike XXL", un film care prezintă povestea unui stripper.

Pe vremea când nu visa că va ajunge vedetă la Hollywood, Channing Tatum urca pe scenă şi se dezbrăca în faţa femeilor care frecventau cluburile de noapte din LA. Avea doar 19 ani şi toată viaţa înainte, aşa că îşi făcea de cap fără griji.

Starul în vârstă de 35 de ani a dezvăluit luni că această activitate l-a ajutat în rolul său din producţia "Magic Mike XXL", deşi nu-i face mare plăcere să-şi aducă aminte de acea perioadă. "Am avut un an întreg în care am făcut o grămadă de tâmpenii.

Mă bucur că am reuşit să trec de asta... a fost ceva oribil, partea mea întunecată", a mărturisit actorul pentru cotidianul britanic The Daily Telegraph. Deşi nu a intrat în detalii, e uşor de presupus că a dus o viaţă dezordonată. De altfel, Channing a adăugat că a făcut o groază de lucruri rele pentru câţiva dolari pe vremea când lucra ca dansator exotic. Pe atunci, el câştiga între 50 şi 150 de dolari pe noapte.

Tatum, care are acum doi copii cu soţia lui, Jenna Dewan, a adăugat că slujba lui nu-i lăsa nicio şansă pentru a începe o relaţie serioasă.
"Doar gândiţi-vă: ai o soţie sau o iubită şi te duci să te dezbraci în faţa femeilor, normal că totul devine cam neclar", a spus el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod