Amanda Peterson a murit la vârsta de 43 de ani

Actriţa, cunoscută publicului în special pentru rolul Cindy Mancini din comedia "Can't Buy Me Love" (1987), în care a jucat alături de Patrick Dempsey, a murit duminică, în locuinţa sa din Colorado, la vârsta de 43 de ani.
Tatăl actriţei a declarat pentru TMZ că familia a început să se îngrijoreze, după ce, vreme de două zile, nu a mai avut veşti de la ea, iar trupul său neînsufleţit a fost descoperit duminică.

Deşi cauza morţii încă nu este cunoscută, tatăl actriţei a declarat: "Avea unele boli şi o problemă cu apneea în somn, care ar fi putut contribui (la deces, n.r.)".

Acesta a mai spus că Amanda Peterson suferea de boli precum pneumonie şi sinuzită.

Comedia romantică "'Can't Buy Me Love", în care Amanda Peterson a jucat alături de Patrick Dempsey, spune povestea unui student de liceu - Ronald Miller - care plăteşte o majoretă - Cindy Mancini - să pretindă că este iubita lui pentru o lună.
Filmul a fost regizat de Steve Rash şi a fost numit după melodia trupei Beatles - "Can't Buy Me Love", notează Mediafax.

Ultimul film în care a apărut Amanda Peterson a fost "Windrunner" (1994), actriţa renunţând să mai joace în acealaşi an în care s-a mutat în Colorado.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod