Ce vrăji au mai făcut menajerele lui Michael Jackson ?

Andrei Crăciun scrie despre mărturiile şocante făcute de menajerele starului muzicii pop. Aceste depoziţii anonime aruncă o umbră peste stilul de viaţă al celui mai talentat şi controversat muzician din secolul douăzeci.

Natura umană fiind aceea care este, mizeria umană este scoasă periodic din sertarul cu mizerii umane și publicată. Iată de pildă acest articol din cotidianul New York Post care reunește confesiunile menajerelor, care desigur au preferat să rămână anonime, menajerele lui Michael Jackson.

Nu ne rămâne decât să constatăm că există cetățeni care pretind că au fost abuzați, cu decenii în urmă, că există menajere care pretind că starul făcea pipi în pat
Megastarul pop fiind, precum știți, cât se poate de mort și în imposibilitate de a se mai apăra, de a mai obiecta, de a se exprima în contra, de a acționa în judecată, nu ne rămâne decât să constatăm că există cetățeni care pretind că au fost abuzați, cu decenii în urmă (le-a luat mult să-și dea seama de asta!), că există menajere care pretind că starul făcea pipi în patul personal și pe jos, pe podea, că îi plăcea să trăiască în urină, că se răsfăța în acest rai al jegului.
andrei-crciun
12 August 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theo pe 11 Aug 2014, 23:53
    Love you M.J.J.

    Atatea gunoaie aruncate inspre un om adevarat ce a insuflat atata frumusete si curatenie celora ce au avut ochi sa vada si suflet ca sa simta. Toate gunoaiele vor putrezii cu timpul, iar ceea ce va ramane va fi arta si minunatia faptelor adevarate ale unui geniu.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod