Ce vrăji au mai făcut menajerele lui Michael Jackson ?

Michael Jackson, anii '90, momentul în care domina întreaga muzică pop

Toate acesta răspund nevoilor unui public. Cine este acest public? Acest public este compus din acei indivizi cu vieți inutile, incapabili să facă un singur lucru remarcabil. Ei sunt aceia care pun prețul pe mărturisirile menajerelor anonime. Lor, toate aceste gunoaie le folosesc. Le justifică eșecul lamentabil din propriile vieți. Ei au nevoie să știe că și vedetele sunt oameni. Dacă sunt oameni săriți de pe șina fixului în care au fost dresați să creadă, cu atât mai bine! E un alt amănunt care le justifică rataților ratarea.


Citesc cu încântare declarațiile adiacenților la vedete. Îmi dezvăluie întotdeauna natura umană nudă – această dorință permanentă de a exista, fie și ca parazit în coșul de gunoi al unui terț celebru. Se pot scrie multe despre condiția vedetei la specia om.  Arareori a existat spectacol mai jalnic, mai penibil decât acela la care sunt gata să se dea, contra unei sume adecvate, angajații vedetei din specia om.
andrei-crciun
12 August 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theo pe 11 Aug 2014, 23:53
    Love you M.J.J.

    Atatea gunoaie aruncate inspre un om adevarat ce a insuflat atata frumusete si curatenie celora ce au avut ochi sa vada si suflet ca sa simta. Toate gunoaiele vor putrezii cu timpul, iar ceea ce va ramane va fi arta si minunatia faptelor adevarate ale unui geniu.

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod