Care e secretul ei? Naomi Watts arată incredibil de tânără la 47 de ani

Actriţa australiană a strălucit la premiera filmului "Spotlight", în New York, alături de partenerul ei de viaţă, Liev Schreiber.

Naomi Watts a declarat recent că tratamentele faciale sunt cele mai serioase intervenţii pe care le acceptă în ritualul ei de înfrumuseţare. Vedeta în vârstă de 47 de ani, mamă a doi copii, arăta incredibil de tânără marţi la premiera lungmetrajului "Spotlight", eveniment la care a venit alături de iubitul ei, Liev Schreiber, care deţine un rol în acest biopic, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Îmbrăcată într-o rochie roz-pal, cu flori negre, care îi trecea bine de genunchi, actriţa australiană a fost în centrul atenţiei pe covorul roşu.

Cu părul blond tuns bob, ochii ei albaştri şi un ruj roz, chipul vedetei avea un aer tineresc, accentuat de tenul perfect, fără riduri.

Liev, care actualmente filmează pentru "The Bleeder", în care îl interpretează pe boxerul de categorie grea Chuck Wepner, părea mult schimbat de kilogramele în plus şi de mustaţa de care are nevoie pentru noul lui rol. Actorul nu şi-a lăsat o clipă din mână frumoasa iubită, pe care a însoţit-o peste tot, remarcă ziarul menţionat.

Într-un interviu publicat în august de Hello! magazine, Naomi Watts a descris pe larg secretele sale de frumuseţe.
"Curăţarea tenului este foarte importantă pentru mine, mai ales pentru că port mult machiaj când filmez", a explicat ea. "Am filmări care durează şi 12 săptămâni şi trebuie să fiu machiată timp de zece ore pe zi în luminile care îl impregnează în piele. Este aplicat de mai multe ori. Aşa că e important să curăţ tenul şi să am grijă de pielea mea", a explicat actriţa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod