Mihai Morar-Daniel Buzdugan, conferinta

Buzdugan şi Morar, rasism la radio. Kamara cere să fie concediaţi!


Romania-Congo faza meci
Meciul amical Romania - Congo i-a ”inspirat” pe cei doi realizatori radio să aibă un comportament rasist

Buzdugan: Noi nu suntem rasişti!


Daniel Buzdugan şi-a cerut scuze şi a explicat că ţinta glumelor au fost jucătorii naţionalei noastre, dar, apoi, el şi colegul lui au exagerat. Vedeta a spus că e conştientă de gravitatea faptelor comise în timpul emisiunii şi se aşteaptă la consecinţe, rugându-şi publicul să-l ierte pentru eroarea comisă.
„A fost o neatenţie pe care o vom plăti.
Normal că vom plăti. Ne cerem scuze faţă de cei care s-au simţit lezaţi. Regretăm sincer. Este o greşeală pe care am făcut-o, dar care nu a fost intenţionată, noi nu suntem rasişti, nu avem nicio legătură cu rasismul. Niciodată în atâţia ani nu am fost acuzaţi de aşa ceva. Nu interesează pe nimeni probabil, dar trec prin nişte momente pe care nu le-aş dori nimănui şi promit că nu se va mai repeta. Îmi pare rău. Ne-am cerut scuze în emisiunile noastre şi promitem că niciodată nu se va mai întâmpla aşa ceva.
Suntem cu toţii oameni pe planeta asta“, a declarat Daniel Buzdugan pentru cotidianul ”Adevărul”.
Daniel Buzdugan şi Mihai Morar sunt starurile postului Radio Zu, fiind lideri de audienţă. Cei doi sunt extrem de populari, glumele lor fiind gustate de public, deşi, în mai multe rânduri, au fost acuzaţi de colegi că ”se inspiră poantele altora”. Cei doi au mari şanse să fie amendaţi de CNA şi de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.
1 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod