Johnny Depp, pe scenă cu Hollywood Vampires, înainte de concertul din România

Starul a fost fotografiat de paparazzi, înainte de concertul pe care l-a susţinut în Germania, alături de Hollywood Vampires, grupul din care fac parte Alice Cooper şi Joe Perry, după o săptămână dramatică, în care şi-a pierdut mama şi s-a despărţit de Amber Heard.

Tabloidul britanic Daily Mail a publicat în exclusivitate mai multe fotografii în care Johnny Depp pare devastat, după scandalul de violenţă domestică în care este implicat, în urma incriminărilor aduse de Amber Heard.

Actorul a fost surprins de paparazzi pe străzile oraşului Frankfurt, unde a avut concert, împreună cu Alice Cooper şi Joe Perry. În timp ce Amber Heard depunea actele la tribunal pentru eliberarea unui ordin de restricţie împotriva lui Johnny Depp, actorul, vizibil deprimat, se îndrepta către concert.

Actorul american a avut o săptămână dramatică.

Despărţirea de Amber Heard a generat scandal în presă, după acuzaţiile de violenţă domestică ale actriţei. Pe de altă parte, mama lui Johnny Depp a murit pe 20 mai. Dar actorul pare să-şi continue cariera de succes. Johnny Depp a avut concert cu Hollywood Vampires pe 27 mai, duminică a cântat la Frankfurt, iar pe 6 iunie vine în România, unde va urca pe scenă, la Romexpo, în Bucureşti.

În fotografiile publicate de Daily Mail, Johnny Depp, în vârstă de 52 de ani, Johnny Depp părea extrem de abătut, în timp ce părăsea un hotel din Frankfurt, alături de colegii săi de trupă, pentru a călători înspre Herborn, unde trebuiau să concerteze la Hessentag Festival.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod