Britney Spears o critică pe Christina Aguilera pentru că a refuzat să vorbească despre lupta sa pentru eliberarea de sub tutelă

Britney Spears a criticat-o pe Christina Aguilera într-o postare pe Instagram pentru că aceasta a refuzat să vorbească despre încheierea curatelei sale.
Întrebată de un jurnalist dacă mai păstrează legătura cu Britney, la Premiile Latin Grammy care au avut loc pe 19 noiembrie, un membru din echipa lui Aguilera a răspuns „nu vorbim despre asta în această seară”.

Britney a repostat filmulețul pe social media și a scris „Dacă refuzi să vorbești atunci când știi adevărul este echivalent cu a minți”. Ea i-a lăudat apoi pe alți artiști, inclusiv Lady Gaga, pentru că au vorbit și au susținut-o public în lupta sa pentru eliberarea de sub tutela tatălui său.

Citește și: Iubire nemuritoare. Iman, soția regretatului David Bowie, spune că nu se va mai căsători niciodată: „El este soțul meu”


„Îi iubesc pe toți cei care m-au susținut. Dacă refuzi să vorbești atunci când știi adevărul este echivalent cu a minți”, a scris Spears.



„13 ani în care am fost într-un sistem abuziv corupt și cu toate acestea de ce este un subiect atât de dificil pentru unii oameni? Eu sunt cea care am trecut prin asta!! Pentru toți susținătorii mei care și-au făcut vocea auzită, vă mulțumesc! Da, eu contez!”, a completat vedeta.



În clipul postat, Christina este întrebată dacă a mai vorbit cu Britney, moment în care un membru al stafului său a deviat rapid răspunsul „Nu, nu facem asta în noaptea asta.
Îmi pare rău, vă mulțumesc, la revedere!”. Vedeta a fost apoi condusă din zona în care se aflau jurnaliștii, nu înainte de a răspunde „Dar mă bucur pentru ea”.

Pentru a face o comparație, Spears a postat apoi un video în care Lady Gaga este întrebată despre tutela de 13 ani a cântăreței.


„Îți mulțumesc Lady Gaga pentru că ți-ai făcut timp să spui ceva atât de drăguț. M-ai făcut să plâng! Te iubesc!”, a scris Britney.

În interviu, Gaga a vorbit cu compasiune despre situația prin care a trecut Britney. „Modul în care a fost tratată în această industrie este cu adevărat greșit. Iar modul în care sunt femeile tratate în industria muzicală este ceva ce mi-aș dori să se schimbe. Cred că ea va fi întotdeauna o inspirație pentru femei”, a declarat Lady Gaga.

Atât Aguilera, cât și Lady Gaga au vorbit pe social media despre situația lui Britney.

În luna iunie, Christina a distribuit pe Twitter o imagine în care apare alături de Britney, în perioada adolescenței, când erau vedete Mickey Mouse Club. 



„În ultimele zile m-am gândit la Britney și la toate cele prin care trece.
Este inacceptabil că unei femei, sau oricărei persoane, care își dorește să dețină controlul asupra propriului destin nu i se permite să-și trăiască viața așa cum vrea”, a scris Aguilera.

După ce tutela a fost încheiată de un judecător pe 12 noiembrie, Gaga a postat o fotografie în care apare alături de Britney, de la MTV Video Music Awards din 2011.

„Am iubit-o pe @britneyspears întreaga ei carieră. Am admirat-o, i-am admirat puterea - ea a oferit putere multor oameni și încă o face. Sunt extrem de bucuroasă pentru ea astăzi. Nu ai meritat niciodată să treci prin așa ceva. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ziua de azi! Ești un superstar și o super ființă umană! Te iubesc!”, a scris Gaga.

Numeroase alte celebrități au postat mesaje în care au felicitat-o pe Britney în ziua sentinței, inclusiv Paris Hilton, Cher sau Andy Cohen.

Britney Spears și Christina Aguilera se cunosc încă de la începutul anilor '90, atunci când făceau împreună emisiunea pentru copii Mouseketeer.

Ambele s-au lansat în muzică în aproximativ aceeași perioadă, Spears devenind o senzație peste noapte după 1998.
Aguilera a devenit faimoasă în întreaga lume cu hit-ul Genie In A Bottle, în anul 1999.

Devenind două staruri pop de talie internațională, cele două au fost adesea comparate și deși au început ca prietene, au devenit ulterior rivale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod