O lume ciudată: În 2000, Madonna și-a vândut casa celui mai bogat câine din lume. Acum e supărată că patrupedul o vinde de 3 ori mai scump

Dacă aveai senzația că ai văzut și ai auzit multe în viața ta și că nimic nu te mai poate surprinde, te-ai înșelat. Madonna este protagonista unei întâmplări ce pare invenția unei persoane cu o imaginație foarte bogată.
Cântăreața în vârstă de 63 de ani a postat pe Instagram Story o serie de imagini în care apare stând trisită pe canapea, cu capul între palme.  „Când afli că un câine vinde fosta ta casă cu o sumă de trei ori mai mare decât ai vândut-o tu”, a scris vedeta în postare.

Ea a adăugat câteva emoji, o casă și o față furioasă, împreună cu două capturi de ecran în care apăreau articole despre faptul că fosta sa locuință din Miami este vândută cu 32 de milioane de dolari de actualul proprietar - un câine pe nume Gunther VI.


Foto: Instagram/madonna

Patrupedul, cunoscut drept cel mai bogat câine din lume și care a moștenit averea de la contesa germană Karlotta Leibenstein, „vinde” casa de pe plajă din Miami care i-a aparținut Madonnei.

Câinele din rasa ciobănesc german este beneficiarul unui fond care a deținut casa în ultimii 20 de ani.
Locuința are nouă dormitoare, opt băi și a fost scoasă la vânzare pentru suma de 31,75 de milioane de dolari, potrivit People.


Foto: Assouline Team at Compass

Gunther VI, care doarme în fostul dormitor al Reginei Muzicii Pop, a moștenit averea de 80 de milioane de dolari a contesei prin intermediul bunicului său, Gunther III. Leibenstein a murit în anul 1992 și nu a avut copii sau alte rude în viață. Ea a decis să-și lase întreaga avere câinelui său, Gunther III, pentru a se asigura că acesta are parte de cea mai bună îngrijire după decesul ei.




Averea câinelui este administrată de un fond, numit The Gunther Corporation, creat special pentru a se asigura că proprietățile patrupedului sunt administrate adecvat.
Nu doar că au reușit să-i ofere cățelului cea mai bună îngrijire, dar persoanele care se află în spatele acestei organizații au reușit să crească averea la suma impresionantă de 500 de milioane de dolari. Aceștia au investit banii lui Gunther în proprietăți imobiliare din întreaga lume, inclusiv în casa Madonnei, pe care au cumpărat-o în anul 2000.

Cum este posibil ca un animal să moștenească sau să fie proprietarul unei averi masive? Legea din Statele Unite permite acest lucru prin intermediului unui fond de administrare.

Foto: Instagram/choupetteofficiel

Atunci când o persoană își lasă averea unui animal de companie, banii sunt puși într-un fond.
Un administrator al fondului este desemnat să se ocupe de bani și să decidă cum sunt cheltuiți și investiți. Este numit apoi un îngrijitor principal, care se asigură că animalul sau animalele sunt îngrijite corespunzător. Acesta este plătit să îngrijească animaulul și poate cere bani pentru toate cheltuielile necesare. 

Mai mult, există și un executor, care se asigură că fondul este administrat corect și că banii sunt folosiți în cel mai bun interes al animalului. Acesta poate fi numit în testament sau este desemnat de un judecător.

Un caz celebru este cel al pisicii Choupette, care i-a aparținut creatorului de modă Karl Lagerfeld.
Deja deținătoarea sumei impresionante de 2,5 milioane de euro pe care i-a „câștigat” în timpul vieții stăpânului său, au existat zvonuri că designerul i-ar fi lăsat prin testament o mare parte din averea sa.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
19 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod