Ben Affleck, viaţa tumultoasă a unui actor celebru de la Hollywood

Deşi la începutul carierei era considerat doar a altă figură frumoasă a Hollywood-ului, Ben Affleck a reuşit să se impună în lumea filmului atât ca actor, cât şi ca regizor. Cea de-a 70-a ediţie a premiilor Globul de Aur decernate luna aceasta de Asociaţia presei străine de la Hollywood, Affleck a primit statueta pentru Cel mai bun regizor cu "Argo", desemnat de asemenea Cel mai bun film al anului. Ben Affleck a reuşit astfel să surclaseze regizori mult mai titraţi, precum Quentin Tarantino, Steven Spielberg sau Ang Lee.

"Argo" este un thriller dramatic care prezintă o operaţiune sub acoperire, pe viaţă şi pe moarte, de salvare a şase americani din Iran. Bazat pe evenimente reale, acţiunea are loc în timpul atacului iranian soldat cu luare de ostatici, filmul concentrându-se pe rolul mai puţin cunoscut pe care l-au jucat CIA şi Hollywood, informaţii declasificate la mulţi ani după eveniment. În "Argo", Ben Affleck regizează şi joacă unul dintre rolurile principale.

Însă acesta nu este singurul succes din cariera actorului. Starul a reuşit să se impună în roluri în filme precum "Good Will Hunting" care i-a adus şi un Premiu Oscar.

Actorul în vârstă de 40 de ani se poate lăuda şi cu realizări pe plan personal. Ben Affleck este căsătorit din anul 2005 cu actriţa Jennifer Garner, alături de care are 3 copii, Violet, în vârstă de şase ani, Seraphina, în vârstă de trei ani, şi Samuel, în vârstă de zece luni. Ben şi Jennifer s-au cunoscut şi îndrăgostit în 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".

Affleck a intrat în atenţia presei şi datorită relaţiilor cu femei celebre. Înainte de Jennifer Garner, actorul s-a iubit cu actriţe apreciate la Hollywood, precum Jennifer Lopez şi Gwynet Paltrow. După despărţirea din 1999, Gwyneth Paltrow i-a devenit starului una dintre cele mai apropiate prietene.

Nici Jennifer Lopez nu a rămas în relaţii proaste cu actorul. Când Ben Affleck a urcat pe scena de la gala Globurilor de Aur pentru a-şi ridica trofeul câştigat cu "Argo", actriţa s-a ridicat în picioare să-l ovaţioneze şi să-l aplaude. "Am fost foarte fericită pentru el. Când noi am trecut printr-o perioadă grea mă gândeam că nu mai reuşim să primim o pauză, iar acum m-am simţit tare bine să-l văd că a ajuns să aibă succes şi să fie răsplătit aşa cum merită pentru munca lui", a a fost declaraţia vedetei pentru Access Hollywood.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod