Bănică Jr. a furat Crăciunul

Povestea unui artist care a devenit o tradiţie...
Povestea unui artist care a devenit o tradiţie... În fiecare an, în preajma Crăciunului, Ştefan Bănică Jr. se pregăteşte să-şi facă show-ul de mii de euro, la Sala Palatului. De la un concert, în timp, artistul a ajuns să susţină şi patru concerte, datorită faptului că biletele se vând ca pâinea caldă. 2010 este al nouălea an consecutiv de când artistul se dezvăluie în preajma sărbătorilor de iarnă în faţa publicului doritor de muzică şi show de calitate.

Înainte de a vorbi însă despre ce pregăteşte pentru acest sfârşit de an, haide să vedem ce plănuieşte artistul pentru ziua de mâine.

Lansează Super-Love cu public


Pe 12 octombrie, Bănică Jr. lansează albumul Super-Love într-un show cu totul şi cu totul inedit.
Departe de a fi o conferinţă de presă obişnuită, artistul a gândit acest eveniment altfel. Primii 50 de fani Ştefan Bănică Jr. care achiziţionează discul "Super-love" vor fi preluaţi de autocarul MAN al caravanei Super Love dintr-un loc cu tradiţie pentru concertele artistului - Sala Palatului, şi vor fi duşi la Automobile Bavaria Băneasa, locul în care va avea loc lansarea efectivă.

Lansarea noului album va fi un eveniment special la care Ştefan Bănică îi va avea invitaţi, printre alte personalităţi, şi pe artiştii cu care a colaborat în concertele sale de-a lungul timpului a căror nume sunt secrete până la ora lansării. Totodată, Ştefan Bănică va mai avea un invitat special: câştigătorul primei etape a Campaniei Super-love care, ulterior, împreună cu persoana iubită, va pleca gratuit într-o excursie la Centrul BMW–Welt din München şi va primi primul disc din noua producţie "Super-love" cu autograful artistului.

Printre ceilalţi invitaţi la evenimentul de mâine va fi şi Ştefania, o fetiţă de 4 ani, care a fost operată pe creier şi care acum, după spusele mamei ei, se reface foarte bine.


Alte ingredinte ale acestei poveşti de succes


Pe lângă pregătirea pentru evenimentul de lansare, Bănică este foarte ocupat şi cu alte proiecte la fel de importante. În aceste zile, Ştefan Bănică se află în repetiţiile generale la Teatrul de Comedie pentru noua premieră "Cui i-e frica de Virginia Woolf", de Edward Albee, în regia lui Gelu Colceag. În luna octombrie, pe data de 15, artistul va reveni pe micile ecrane în rolul de gazdă a binecunoscutului show TV "Dansez pentru tine", sezonul 10.

Ştefan Bănică Jr şi Crăciunul


Vorbeam la început despre succesul înregistrat de Bănică în perioada Crăciunului, despre care se spune că-i asigură artistului confortul financiar pentru un an întreg. Spectacolele de anul acesta, patru la număr, se intitulează "Super-Love" şi vor avea loc în zilele de 16, 17, 18 şi 19 decembrie, începând cu ora 19:30, la Sala Palatului.


Biletele pentru concert au fost deja puse în vânzare şi pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 60 şi 130 de lei, în funcţie de locul ales în sală. Locaţiile din care se pot cumpăra biletele sunt Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, staţiile de Metrou Unirii 1 şi 2, magazinele Diverta, Germanos si Vodafone, librăriile Cartureşti şi Humanitas, magazinele Domo şi Orange şi pe site-urile: www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro.


Cu peste 1.000 de concerte în întreaga ţară, mai mult de 100.000 de spectatori plătitori de bilete la spectacolele sale, peste 30 concerte cu casa închisă la Sala Palatului din Bucureşti, înregistrând adevărate recorduri pentru România - şapte concerte consecutive cu peste 30.000 de oameni care au achiziţionat bilete, Ştefan Bănică este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România, cu o carieră prodigioasă în muzică, teatru, film şi televiziune, scrie Agerpres.

420.000 de euro a fost reţeta concertelor din 2009.


Iată-l pe Bănică Jr. în timpul concertului de anul trecut:

12 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod