Ashton Kutcher e mândru de Mila Kunis: "S-a născut pentru a fi mamă!"

Mila Kunis abia aștepta să devină mămică


Până își va relua cariera, Mila Kunis va putea fi deocamdată văzută pe marile ecrane în producția SF "Jupiter Ascending", în care joacă alături de Channing Tatum. Filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 6 februarie 2015.

Mila Kunis a anunțat în emisiunea "Ellen DeGeneres Show" că este însărcinată. În iulie, vedeta a declarat pentru revista Marie Claire că ea şi Kutcher abia aşteaptă să devină părinţi.

Tot weekendul au avut musafiri, au venit mulți să vadă copilul.
Au adus o mulțime de flori și multe pungi cu cadouri
sursa citată de People
Actrița a mai spus că își dorește mai mulți copii și că va încerca să îi educe astfel încât cei care îi întâlnesc să spună "Ce copil cuminte!". "Nu vreau să fie nişte nesimţiţi. Mi se pare că foarte mulţi copii din zilele noastre sunt. Amândoi vrem să avem nişte copii manieraţi, sinceri, copii pe care atunci când lumea îi întâlneşte să spună «Ce copil cuminte!»", a declarat Mila Kunis.

Actrița a precizat ulterior că, după naştere, intenţionează să se dedice mai mult copilului, renunţând la o parte dintre proiectele profesionale. "Nu am vrut niciodată să fiu genul de om care se gândeşte doar la muncă.
Pentru mine, munca de actriţă a fost mereu mai mult un hobby care s-a transformat într-o profesie, dar nu mănânc şi nu respir actorie"
, a declarat actriţa pentru revista W.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au confirmat logodna în luna februarie 2014.

Cei doi au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013, notează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod