A dat România pe visul american. Ce a ajuns să facă Iulia Frățilă

A fost una dintre primele asistente TV din România și considerată un adevărat sex-simbol al anilor '90. Carisma și frumusețea sa erau dublate de un talent fantastic de a se face plăcută în fața publicului și de a face minuni pe micul ecran.
Iulia Frățilă s-a retras din lumina reflectoarelor de ani buni și a dispărut subit din atenția publicului. A renunțat la România pentru a pleca în Statele Unite ale Americii, însă viața ei a fost marcată de probleme grave de sănătate, ce au determinat-o să facă schimbări radicale în viața ei. Află ce face și cu se se ocupă în prezent fosta vedetă TV.

Una dintre primele asistente TV din România


În anii '90 Iulia Frățilă era o tânără care doar bătea la poarta celebrității.
Constănțeanca s-a clasat pe locul doi la Miss România și a câștigat titlul de Miss Constanța în anul 1993. Avea să cunoască succesul după ce a primit rolul de asistentă în emsiunea celebră prezentată de Florin Călinescu în 1995, "Te uiți și câștigi". Însă s-a remarcat cu adevărat în lumea televiziunii abia câțiva ani mai târziu, atunci când a devenit co-prezentatoare la "Roata Norocului", alături de Mihai Călin. Citește continuarea pe Divahair.ro
18 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod