8 întrebări în "telenovela" Oana Zăvoranu

Un scandal care a reuşit să umbrească problemele reale ale României, un scandal care l-a depăşit ca şi popularitate pe cel în care sunt implicaţi soţii Columbeanu, un scandal care face valuri şi ajunge să distrugă mituri. Urmărind evenimentele care s-au desfăşurat în această aproape o lună de la aflarea veştii că Pepe a plecat de acasă, singura care iese cu imaginea şifonată nu este decât Oana Zăvoranu.
Un scandal care a reuşit să umbrească problemele reale ale României, un scandal care l-a depăşit ca şi popularitate pe cel în care sunt implicaţi soţii Columbeanu, un scandal care face valuri şi ajunge să distrugă mituri. Urmărind evenimentele care s-au desfăşurat în această aproape o lună de la aflarea veştii că Pepe a plecat de acasă, singura care iese cu imaginea şifonată nu este decât Oana Zăvoranu. Fără a fi părtinitori, putem observa clar că tot ce a spus Pepe s-a verificat, acest lucru neputând fi spus şi în cazul celei care încă îi este soţie. Toată lumea a făcut speculaţii, toţi şi-au dat cu presupunsul, unii afirmând chiar că Oana Zăvoranu ar avea probleme psihice.

Fără a le da dreptate sau fără a spune că speculaţiile lor sunt nefondate, din această poveste, analizată bucată cu bucată, rezultă fără doar şi poate o serie de neconcordanţe, întrebări şi fapte aparent fără explicaţie.

1. De a apărut ecografia tocmai în ziua în care a fost anunţat presupusul avort spontan?


Invitată săptămâna trecută în emisiunea "Un show păcătos", Oana Zăvoranu declara că este însărcinată cu Tudy. Mai mult decât atât, vedeta asigura telespectatorii că dovada existenţei acestei sarcini va fi publicată în zilele următoare: "Mâine sau poimâine va fi publicată ecografia!". Iată, însă, că acest lucru a întârziat să se întâmple, ecografia fiind publicată la aproape o săptămână de la anunţul public făcut de Oana Zăvoranu, tocmai în ziua în care medicii spuneau că "Probabil a existat un avort spontan, dar acest lucru nu poate fi spus cu certitudine".

2. Sarcină extrauterină, avort spontan, nimic?


Misterul planează încă vizavi de această sarcină, aşa cum a planat şi vizavi de natura sarcinii. Una dintre prietenele Oanei Zăvoranu a declarat ieri în curtea spitalului CF 2, că Oana Zăvoranu a avut o sarcină extrauterină. Asta după ce ecografia publicată fără numele pacientului a arătat clar că era vorba de o sarcină viabilă, poziţionată în cavitatea uterină. Apoi a apărut ştirea referitoare la avortul spontan şi apoi declaraţiile evazive ale medicului curant, Gelu Tănase, care nu poate certifica existenţa acestei sarcini. "Oana Zăvoranu se va externa cu diagnosticul endometrită hemoragică, ceea ce înseamnă hemoragie şi inflamare ovariană. Aşa cum am mai spus, în cazul Oanei pot face o deducţie logică în funcţie de anamneză şi să spun că este posibil ca în urmă cu 10 zile sau două săptămâni să fi fost o sarcină care s-a oprit în evoluţie după care a urmat hemoragia. Dar nu pot confirma diagnosticul de avort. Nu pot exclude să fi fost, dar nu pot spune cu certitudine acest lucru, pentru că a venit târziu. La fel şi inflamaţia ovariană poate fi pusă şi ea pe seama unui avort şi totodată a unui proces inflamator cu altă cauză", a precizat Tănase, citat de Mediafax.

3. De ce o ecografie 4D la o lună de sarcină?


Medicii spun că o astfel de ecografie se efectuează în cazul unei sarcini de 18 săptămâni. Aici intervine întrebarea de ce Oanei Zăvoranu i s-a efectuat un 4D, ştiut fiind faptul că sarcina ei nu avea mai mult de 6 săptămâni?

4. Hemoragie nazală sau hemoragie vaginală?


Primele ştiri care au apărut vizavi de starea de rău şi leşinul vedetei expuneau faptul că aceasta a avut o hemoragie nazală în momentul în care a leşinat. Nimeni nu spune însă când s-a declanşat şi hemoragia vaginală, care i-a obligat pe medici să o interneze pe vedetă.

5. Sângerare anormală de 6, 8 zile fără control ginecologic?


Apropiaţii Oanei Zăvoranu şi medicul care s-a ocupat de sarcina ei au declarat că vedeta prezenta o hemoragie vaginală de 6, 8 zile. Oare o femeie care ştie că este însărcinată refuză de meargă la medic în condiţiile în care sângerează mai bine de o săptămână?

6. Însărcinată deşi lua anticoncepţionale sau avea montat un sterilet?


Imediat după ce Oana Zăvoranu a declarat că este însărcinată, Pepe a ieşit public şi a spus clar că această ştire nu este adevărată. În plus, artistul a mărturist că are dovezi conform cărora ea se afla sub tratament cu anticoncepţionale. Mai mult, Pepe declara că din alte surse are informaţia că Oana Zăvoranu ar avea montat un sterilet de mai mult timp.

7. Solarul face bine la sarcină?


Cu puţin timp înainte de leşin, Oana Zăvoranu a fost surprinsă în vizită la solar. Întrebată dacă este în regulă ca în starea ei să frecventeze astfel de locuri, vedeta a declarat, fâstâcindu-se, că merge destul de rar. În plus, pe tot parcursul acţiunilor petrecute de la declanşarea acestui proces, vedeta a fost văzută consumând o singură băutură carbogazoasă, contraindicată femeilor însărcinate.

8. Paparazzii au anticipat leşinul?


Care ar fi atunci explicaţia faptului că aceştiau au reuşit să-i facă vedetei fotografii chiar în momentul în care i se acordau primele îngrijiri medicale. În plus, cine le-a permis accesul în cafenea, într-o astfel de situaţie, pe viaţă şi pe moarte?
6 Aprilie 2011
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 14 Apr 2011, 20:45
    fii tare

    buna oana, tu esti o femeie minunata mai putine k tine ne mandrim k esti romanca, in viata se pot intampla multe tu esti tare si poti trece peste toate, nu da importanta la lumea rea, multi is si invidiosi pe succesul tau si de ceea ce esti. succes in toate.

    0
    0

  • gozy pe 10 Apr 2011, 23:33
    impresie

    oana,oana daca taceai sau daca iubeai era asa de bine!!!!!!!!!!!!!!dc84far .........uite cum a devenit telenovela slaba povestea ta!!!!!!!!!!!!!!!!

    2
    0

  • dora72 pe 8 Apr 2011, 01:19
    ptr "eu"

    iti multumesc "eu" ptr sustinere, ma gandeam ca poate eu sunt prea dura in a critica, dar ai dreptate!

    0
    0

  • eu pe 7 Apr 2011, 09:36
    BV dora

    Dora, eu zic sa nu te mai chinui, pt ca e in zadar. In tara asta n-o sa se schimbe niciodata nimic, tocmai din cauza ca fetitele astea fitoase sunt numite "DIVE", toate domnisoarele tunate sunt numite "VEDETE", iar adevaratele vedete, nu sunt bagate in seama. Unele persoane chiar nu inteleg k a fi femeie, inseamna mult mai mult decat a parea ca esti sincera, sau ca spui lucrurilor pe nume. Si da, fiecare din noi gresim, dar pt asta nu aruncam cu noroi in cel de langa noi, chiar daca vinovatul principal este cel din fatza oglinzii.Si "ANI" , daca o consideri pe Dora needucata....atunci da-mi voie sa spun ca nu esti departe de Oana, si ca nu stii ce inseamna intr-adevar un om educat.Pacat ca unii sunt atat de orbi...mare pacat

    5
    0

  • dora72 pe 6 Apr 2011, 21:58
    ptr ani

    si draga ani, daca ai citi mai atent ceea ce am scris, nu e nicaieri mentionat ca am urmat pe "franturi"! chiar am scris ca am urmarit cazul, fii mai atenta te rog cand vorbesti, si in special cu limbajul, nu cred ca am injurat sau ofensat vreo cititoare, fiecare dintre noi scrim ceea ce gandim, ca doar asta e democratie nu?! sau ti-ar fi placut inca cu ceausescu?! fiecare isi scrie parerea, buna rea,ca daca am fi toti la fel, i-a imagineaza-ti cum ar fi planeta?! si inca ceva, fara sa te ofensez, dar nu cred ca esti mai departe de oana, asta dupa felul in care te exprimi, daca ma insel, atunci imi cer scuze, sincer! iar la intrebarea ta, de unde sunt, ei bine, sunt din romania si mai bine educata poate decat alte persoane incat sa nu injur si eu, nu crezi?! ca locuiesc in alta tara, nu are nici o relevanta in discutia de fata! bineinteles ca fiecare dintre noi am trecut prin momente grele dar eu personal nu mi-am "spalat" niciodata lucrurile in public si nici nu am blestemat (stii, macar din singurul motiv ca ti-a dat viata, chiar daca ti-a gresit toata viata, mama e cea care ti-a dat viata, fara ea nu am fi existat, deci mi se pare imoral sa o blestemi ca oana, si repet indiferent cu cat a gresit!) ani, un mic amanunt, nu uita ca si tu locuiesti in tara asta cu "imbecili/e", si daca toti ganditi asa, pai atunci slabe sperante sa dispara acestia!

    5
    1

  • Eva pe 6 Apr 2011, 21:09
    parere

    Oana sa intimplat ce sa intimplat .Nimeni nu a crezut si treaba este ca si acum va iubiti pacat ca nu teai putut abtine dar ar trebui acum sa iesi ca doamna sa il chemi la telefon si sa mergeti sa divortati sau faceti ceva pe cale frumoasa asa cum este de frumoasa dragoste voastra a lipsit ceva si gata.Nu va mai murdariti unu pe altul.Ai putea sa te gindesti si la impacarea cu mama ta ca la o adica tot ea te va scoate din.....Cu respect Eva

    3
    1

  • ani pe 6 Apr 2011, 20:20
    hmm

    dora72 ,pai daca nu ai vazut decat franturi de ce draq mai comentezi aiurea??Sa o" pocneasca in direct",ma dar de unde esti tu?! Ai educatie aleasa....dar cred ca daca ai fi fost in locul ei reactionai la fel, poate si mai rau de atat ,insa voi,astia cu pareri..aiurea ,fara de pacat,n-ati gresit cu nimic in viata asta,nu v-a revoltat nimic,ati dorit a face ceva , de dragul compromisului sau a prostiei ,ati stat cu mana in san si ati gandit,e lasa ca merge si asa...?Pacat ca in tara asta sunt si traiesc numai imbecili/e.

    0
    4

  • dora72 pe 6 Apr 2011, 20:06
    nevoie de atentie?! sigur!

    abracadabra...esti cumva ruda cu oana?! nu locuiesc in romania de multi ani si am cam pierdut "randul vedetelor" din romania, dar acest site ma tine la curent cu cateva dintre "stiri", si din curiozitate am urmarit cazul oanei cu pepe si din cate am vazut si pe youtube unele portiuni din cateva show-uri cu ea, singura concluzie e ca e o mahalagioaca de cea mai joasa speta, chiar ma intreb cum de a ajuns sa lucreze in televiziune, ptr ca arata bine?! asta e cam dificil de zis ptr ca "asistentele" care sunt pe post, sunt aproape artificiale, daca e sa le iei "la bani marunti" nici nu le recunosti! nici pepe nu mi se pare de rang "aristocrat" dar cel putin e un tip linistit, la locul lui si sincer la vedere, faceau un cuplu bun, doar daca oana ar fi fost mai manierata! mai rau ca tiganii cu cortul se cearta live in diferite show-uri, si cu mama si cu invitatii, sincer, mi-e sila sa ma uit la emisiunile care le face! inca o data ma intreb cum a ajuns acolo?! cu ajutorul lui pepe?! mi-ar place sa se gaseasca cineva sa o pocneasca intr-o emisiune ca sa se linisteasca putin, dar crede-ti ca exista o alta persoana mai mahalagioaca ca ea?! ma cam indoiesc! o zi buna la toti!

    5
    1

  • eu pe 6 Apr 2011, 15:28
    Diva?

    Imi cer scuze...halal diva....nici femeie nu o pot numi...mahalagioaca este, vulgara este, nesimtire detine cat cuprinde. Diva?? Uau.....este un titlu destul de "pompos" pentru cineva care nu-l merita deloc. Plus de asta....nu stiu daca exista la noi in Romania DIVE in adevaratul sens al cuvantului. Poate sunt...dar cu siguranta sunt fff putine demne de "acest statut". Si crede-ma fite face destule. Se vede doar prin comprtamentul ei...ea doar se chinuie sa fie naturala, dar ii iese destul de prost.

    6
    4

  • klara pe 6 Apr 2011, 15:21
    Like!!!

    Oana este una dintre putinele dive care se comporta natural,fara fite,si altele...Tocmai de accea imi place.Plus ca o parte rea,o avem cu totii!!!

    3
    10

  • adrianaluca pe 6 Apr 2011, 14:43
    NIMIC IMPORTANT

    Ma mir cum a putut Pepe sa stea atatia ani langa Oana. Din tot ce a zis Oana pana acum,totul a fost doar minciuna,pe cand Pepe a actionat cu cap de fiecare data si cu dovezi.Ce mai vrea Oana acum,nu vede ca deja a pierdut razboiul? Crede ca-l face gelos cu astfel de faze? Eu cred ca decade tot mai mult in ochii lui Pepe, dar nu vrea sa accepte asta.

    9
    4

  • eu pe 6 Apr 2011, 13:50
    :))

    Este clar ca aici e vroba de imagine, de disperare, de minciuna, de orice numai de sinceritate nu. Medicul ala de a ingrijit-o pe Oana ori era un incompetent...ori a fost bine platit. Cum sa nu poti pune un verdict ca si medic, o data ce ai tinut pacientul sub observatie, si i-ai facut o serie de analize. E clar ca totul este musamalizat. Sau ma rog, nu totul, doar ce nu convine unora. Asa medici de nadejde avem? Nu stiu daca este vorba de o sarcina sau nu?Uauuu....asta da realizare. S-a mai facut si de toata bafta medicul respectiv. Acum o sa-l creada toata lumea un incompetent. Ca, dehh....el oricum ne crede pe noi o natie de prosti, care pleaca urechile la orice aberatie

    7
    2

  • george pe 6 Apr 2011, 08:39
    diva de ferentari

    parasuta asta de doi bani, zavoranca nu stie ce sa mai faca ca sa iasa in fata, sa fie mediatizata in presa si televiziune, e jalnica rau

    18
    4

  • gabi pe 6 Apr 2011, 02:23
    hmmm

    Avortul spontan..poate fi complet sau incomplet. Daca a avut un avort complet, atunci...normal ca nu a mai avut nici o sarcina in cavitatea uterina cand s-a dus la spital. De ce 4D? Simplu, pentru ca e o vedeta fitoasa, si i s-a parut mai..."cool"poate. Am mai auzit alte fitoase care vroiau echografie trans-vaginala la 4 saptamini. Deci...cred ca i se acorda prea multa atentie si media face din tantar armasar!

    14
    4

  • abracadabra pe 6 Apr 2011, 00:06
    uite ce zic...

    toate neconcordantele sunt pe. cei ce nu au ce face si, in loc sa-si vada barna din ochiul lor, cauta paiul din ochiul celuilalt... LASATI-O PE OANA IN PACE, CA NU ARE SA AJUNGA LA MILA NIMANUI !!! SE VA DESCURCA SI SINGURA, ASA CUM S-A DESCURCAT MEREU!!

    4
    14

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod