20 de vedete care te vor surprinde cu talentul lor secret

de Daniel Dumitrescu, 10 Martie 2018
Jim Carrey

Unele vedete au şi alte talente în afară de cel care le-a adus consacrarea. Iată ce au în comun Marilyn Manson, Johnny Depp şi Macaulay Culkin!

Celebrităţile au un simţ artistic foarte dezvoltat şi de multe ori creativitatea lor depăşeşte domeniul în care au cunoscut succesul. Multe dintre vedete au un talent pe care puţini îl cunosc şi pe care îl cultivă pe cont propriu. Pasiunea pentru pictură este elementul comun al unor celebrităţi precum Marilyn Manson, Johnny Depp şi Prinţul Charles.

Unii au descoperit pasiunea pentru pictură şi desen înainte de a deveni celebri. Alţii au început să picteze după ce au devenit celebri.

De exemplu, Lucy Liu a început să lucreze în 1993, sub pseudonimul Yu Ling, dar acum îşi semnează lucrările cu numerele adevărat. Alţii au început să picteze după ce au devenit celebri, iar lucrările lor sunt demne de un vernisaj într-o galerie de artă.

Probabil cel mai surprinzător nume de pe lista prezentată de Bored Panda este cel al actorului Sylvester Stallone, dovadă că "Rambo" este un tip dur, dar şi un artist sensibil.

Marilyn Manson

 

Lucy Liu

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod