15 vedete care nu consumă niciodată alcool. Au luat cea mai bună decizie!

Nu o să-ţi vină să crezi, dar sunt foarte multe vedete care nu consumă alcool. Fie au renunţat, fie nici măcar nu au fost atrase de băuturile alcoolice.


Viaţa lor alertă şi petrecerile numeroase pe care trebuie să onoreze cu prezenţa ne lasă de înţeles că vedetele se scaldă în şampanie sau cocktailuri. Însă, se pare că un număr destul de mare de vedete de la Hollywood nu consumă deloc alcool, nici măcar la evenimentele mondene la care îşi fac apariţia. Unele au renunţat după ce au avut probleme cu alcoolul, în schimb ce alte vedete nici măcar nu au fost tentate să facă cunoştinţă cu băuturile alcoolice.
De exemplu, despre frumoasa actriţă Blake Lively se spune că nici măcar nu a gustat vreodată alcoolul. Iată care sunt vedetele de la Hollywood care nu consumă niciodată alcool:
1 din 16

1. Kim Kardashian

Chiar dacă a "bătut" toate cluburile alături de Paris Hilton se pare că diva nu este deloc atrasă de băuturile alcoolice. Nu ai zice, din moment ce petrecerile se ţineau lanţ în urmă cu câţiva ani, însă Kim se pare că ţine mai mult la siluetă, ten şi sănătate, refuzând consumul de alcool.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Arsenie pe 13 Sep 2016, 11:22
    Alcool

    Nu, organismul uman nu are DELOC nevoie de alcool. Nu afirma lucruri despre care nu numai că nu există nicio dovadă, ci chiar numeroase dovezi împotrivă.

    0
    1

  • Muevadau pe 13 Sep 2016, 11:15
    Alcohol

    Organismul uman mai are nevoie din cand in cand si de alcohol nu numai de prostitutie ca in cazul unor surori din aceasta familie parvenita la hollywood si care nu au pic de talent

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod