Cum se îmbrăcau vedetele înainte să fie cunoscute. Un dezastru!

Poate îţi mai aminteşti de Justin Timberlake din perioada 'N Sync când era total schimbat! Se pare că nici Sandra Bullock nu a fost foarte pricepută în ale modei la începutul carierei.

Moda se schimbă mereu, însă nu poţi să nu te amuzi când te uiţi la unele fotografii ale vedetelor care acum arată impecabil, iar pe vremea când încă nu erau foarte cunoscute aveau cu totul alte gusturi vestimentare. Unele vestimentaţii pe care le-au ales la începutul carierei lor, chiar dacă erau în trend pe atunci, le dau un aer total diferit şi nu arată deloc ca nişte staruri mari de cinema.

Alegerea vestimentară a Sandrei Bullock care era deja la începutul carierei sale este una total neinspirată pentru un eveniment monden de la Hollywood.

Iar Justin Timberlake o fi el un sex-simbol admirat de multe femei acum, însă să nu uităm că şi în perioada 'N Sync a făcut ravagii îmbrăcat cu hainele lălâi şi sacouri neinspirate.

Iată câteva ţinute dezastruoase ale vedetelor înainte să fie cunoscute:

1 din 11

Justin Timberlake

S-a făcut remarcat ca fiind blondul creţ şi simpatic din trupa 'N Sync, care s-a lansat în 1995 şi a adunat milioane de admiratoare din întreaga lume. Dacă alegerile sale vestimentare lăsau mult de dorit în acea perioadă (chiar dacă acesta era trendul pe atunci), acum Justin Timberlake s-a transformat într-un adevărat sex-simbol care arată mereu impecabil. Alături de soţia sa, Jessica Biel, cei doi sunt mereu un exemplu al eleganţei la toate apariţiile de pe covorul roşu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod