VĂ ERA DOR DE REGELE COFETARILOR? BUDDY VALASTRO SE ÎNTOARCE PE TLC CU AL ȘAPTELEA SEZON!

ÎNCEPÂND DIN 16 SEPTEMBRIE, ÎN FIECARE MIERCURI, DE LA ORA 22:00.
Mai multe torturi, mai multi clienți și mai multe provocări! Seria Regele cofetarilor revine, urmărindu-l pe celebrul Buddy Valastro cum lucrează alături de familia sa la Carlo’s Bakery, afacerea lor de mare succes. În al șaptelea sezon, clanul Valastro se întoarce la lucrurile cu adevărat importante: dulciurile și familia, demonstrând că oricât de dificilă ar fi o comandă, nimeni și nimic nu i-ar putea despărți vreodată! Noul sezon al emisiunii are premiera pe TLC, miercuri, 16 septembrie, de la ora 22:00.

Buddy Valastro și echipa lui, din care fac parte cele patru surori ale lui, doi cumnați, verii și adevăratul șef al clanului, Momma, revin pentru a pregăti unele dintre cele mai uimitoare torturi ale lor de până acum.
Fiecare episod prezintă noi proiecte incitante pentru Carlo’s Bakery, iar cum torturile devin tot mai mari și clienții tot mai mulți, e clar că vor urma și momente dramatice. Având acum mai multe responsabilități ca oricând, echipa simte cum plutește tensiunea în aer, dar lucrează mai departe, umăr la umăr, dornică să facă fericiți clienți de renume, invitați speciali și vedete din toată lumea. Devenit unul dintre cei mai celebri și mai de succes artiști cofetari din Statele Unite, Buddy continuă să îndeplinească visul de-o viață al tatălui său, care a sperat să transforme Carlo’s Bake Shop într-un nume de referință.

Așadar, cum cofetăria Carlo’s Bake Shop din Hoboken, New Jersey se bucură de tot mai mult succes, Buddy se confruntă cu noi provocări în magazin, dar și acasă.
După 50 de ani de activitate și milioane de clienți, familia Valastro deapănă amintiri în magazinul pe care îl renovează și descoperă un mesaj pentru Buddy, lăsat de regretatul său tată. Dar în ciuda faptului că se reamenajează cofetăria, torturile trebuie să ajungă mai departe la clienți!

Buddy și echipa lui trebuie să facă unele dintre cele mai nebunești torturi imaginabile, inclusiv unul acoperit cu „carne‟, pentru care echipa vizitează o măcelărie, și un tort „nud‟, din cauza căruia Buddy ajunge să-și pună întrebări legate de acest trend controversat.
De asemenea, echipa se pregătește pentru sărbători, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților sau Ziua Sfântului Patrick, încercând să se descurce pe toate fronturile și să nu-i neglijeze nici pe cei de acasă. De la un tort de modă veche pentru fiul lui, până la un tort special pentru ziua în care Frank Sinatra ar fi împlinit 100 de ani, Buddy și echipa lui sunt ocupați până peste cap.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod