Tudor de la Fly Project in pericol de isi pierde auzul

Aflat in turneu international la Baku, in Azerbaijan, Tudor a ajuns la urgenta din cauza unor dureri extrem de puternice la ureche si pierderea temporara a auzului.
"Mi-a fost foarte greu sa cant la Baku, efectiv nu auzeam ce cantam, au dat monitorul de control foarte tare pentru ca nu suportam casca si am reusit sa duc show-ul la final fara probleme" spune Tudor.

Diagnosticul a fost otita severa si i-a cauzat lui Tudor probleme si la urmatoarele show-uri, dar se afla sub tratament pentru a fi in forma pentru Media Music Awards, la Sibiu.

"Imi revin incet, incet. Este ingrozitor sa nu auzi ca lumea, nu vreau sa ma gandesc la cei care ajung sa nu mai auda deloc.
Nu ne dam seama cat de important este."


Tudor a mai ajuns de curand la urgenta, tot in timpul turneului international #MostWanted, cu o apendicita care le-a dat emotii medicilor rusi si i-a pus viata in pericol, deoarece a tinut sa fie operat in Romania si fiecare minut conta.

Programul trupei Fly Project nu a fost afectat, dupa show-ul de astazi de la Media Music Awards, Tudor si Dan pleaca direct la aeroport pentru un concert in Rusia, la Astrakhan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod