Un tur al programelor TV, special pentru sarbatori

Iata ce poti vedea la Romantica

 

  • 22 decembrie - 22.00 - "Evadarea spre dragoste"
  • 23 decembrie - 22.00 - "Inimi de imprumut"
  • 24 decembrie - 20.00 - "Seara de Craciun"  
  • 25 decembrie - 20.00 - "Craciun fericit"
  • 26 decembrie - 20.00 - "Omul care a salvat Craciunul"
  • 28 decembrie - 20.00 - "Jocul asteptarii"
  • 29 decembrie - 22.00 - "Toti spionii din familie"
  • 30 decembrie - 22.00 - "Iubire regasita"
  • 31 decembrie - 20.00 - "Solomon si regina din Saba"


In seara de Ajun, de la ora 23.00, vei putea urmari un concert sustinut de trupa Smokie. Aceasta este inregistrarea spectacolului sustinut de celebrul band pe 19 decembrie, la Sala Polivatenta. In seara de Craciun, Jose Carreras iti aduce aminte ce inseamna muzica buna. Aceasta este inregistrarea concertului pe care l-a sustinut artistul pe 4 octombrie, la Sala Polivalenta. In noaptea dintre ani, Romantica iti aduce un program plin de muzica usoara romaneasca, nefiind lasata la o parte nici muzica populara.

TVR 1 in prag de Sarbatori


In seara de Ajun si in cea de Craciun, la TVR 1, poti urmari un program special, intitulat "Craciun ca noi n-are nimeni". Spectacolul incepe la ora 20.15, iar prezentatori vor fi George Ivascu si Valentin Teodosiu.

Printre invitati se numara Florin Piersic, Horatiu Malaele, Dorina Chiriac, Alexandru Bindea, Emilia Popescu, Benone Sinulescu, Angela Similea, Daniela Condurache sau Ducu Bertzi.

Emisiunile care se regasesc in mod normal in grila TVR 1 - "Miezul zilei", "Ne vedem la TVR!", "Danutz SRL", "O data-n viata" vor avea editii speciale in aceasta saptamana. De asemenea, in cadrul aceluiasi program vei putea urmari doua documentare despre nasterea Mantuitorului - "Ferestrele Craciunului" si "Nasterea lui Iisus".

Muzica buna si colindele de calitate iti vor fi aduse de Stefan Hrusca, concert lui Alanis Morissette - Londra 2008 sau celebrul muzical "Cats", cu Elaine Paige si John Mills.

In materie de filme, in perioada 22 - 28 decembrie, vei putea urmari pe TVR 1 filme precum "Alexandru" (cu Colin Farrell si Anthony Hopkins), controversatul "Balanta" (cu Maia Morgenstern si Razvan Vasilescu), drama "Cateva zile in septembrie" (cu Juliette Binoche si John Turturro) sau filmul romantic "Inimi necunoscute" (cu Sophia Loren).

Mai multe despre revelionul TVR 1

Actrita Ioana Benedeck a fost aleasa sa prezinte programul special de Revelion, pregatit de TVR 1.
Alaturi de ea va fi si interpretul de muzica populara Gelu Voicu. Una dintre surprizele pe care le pregatesc producatorii pentru noaptea dintre ani este vizita unui grup de tineri magicieni, premiati in competitiile internationale de magie, si un hipnotizator.

La capitolul muzica, atmosfera dintre ani va fi incinsa de artisti precum Andreea Banica, Mihai Traistariu, Andra, Mandinga, Irina Loghin, Benone Sinulescu, Margareta Paslaru, Damian Draghici, Maria Dragomiroiu, Anda Adam, Daniela Condurache, trupa Taxi, Luminita Dobrescu, Sofia Vicoveanca, Cornelia si Lupu Rednic si multi altii.

Ce iti pregatesc cei de la TVR 2?


La capitolul filme...

  • 22 decembrie - 00.00 - "Marea ameteala"
  • 24 decembrie - 10.35 - "Dorinta lui Annie"
  • 24 decembrie pana pe 28 decembrie - 17.50 - "Biblia: Mesajul lui Dumnezeu catre om"
  • 24 decembrie - 20.10 - "Familia lui Mos Craciun"
  • 24 decembrie - 23.25 - "Un an din viata mea"
  • 25 decembrie - 10.30 - "O maimuta grozava"
  • 25 decembrie - 16.00 - "Doamnele de la malul marii"
  • 25 decembrie - 20.10 - "Ciocolata cu dragoste"
  • 26 decembrie - 10.10 - "Colinda de Craciun"
  • 26 decembrie - 12.15 - "Craciun Celtic"
  • 26 decembrie - 20.10 - "Soimul de argint"


In plus, pe 24 decembrie, de la 22.15, va fi difuzat Concerul de Craciun de la Viena - dirijat de Karel Mark Chichon. Ca o continuare a traditiei, TVR 2 va transmite direct de la Vatican in Noaptea de Ajun si in ziua de Craciun, de la ora 00.55, respectiv 12.45.

Miercuri noaptea, in Ajunul sau Vigilia Craciunului, Papa Benedict al XVI-lea va celebra Sfanta Liturghie a Noptii Sfinte in bazilica San Pietro incepand de la miezul noptii.

A doua zi, joi, 25 decembrie, din loja centrala a Bazilicii Vaticane, Papa va pronunta Mesajul de Craciun si va da binecuvantarea "Urbi et Orbi", orasului Roma si lumii intregi.

Pe 25 decembrie, de la ora 14.30, TVR 2 va prezenta materialul Gianna Nannini - Making of, realizat in culisele spectacolului pe care artista l-a sustinut pe 22 septembrie, in Bucuresti. In plus, alte imagini din acest spectacol vor fi difuzate joi, 25 decembrie, 23.40.

La capitolul gastronomie, in ziua de Craciun de la ora 15.00, vei putea urmari o editie a emisiunii "Bucataria lui Jamie", intitulata "Craciunul". Nici moda nu este uitata in zi de sarbatoarea pentru ca, de la ora 22.40, va fi difuzat "Victoria's Secret Fashion Show", spectacol care a avut loc la jumatatea lunii noiembrie, in Florida.

Pe 26 decembrie, de la ora 15.45, TVR 2 va transmite "Mircea Baniciu - Making of". Pe 3 decembrie, Mircea Baniciu a concertat la Sala Palatului într-o formula unica, alaturi de cativa dintre cei mai buni prieteni ai sai: Ioji Kappal, Costin Petrescu, Mircea Vintila, Marius Batu, Ioan Gyuri Pascu, membrii trupei Pacifica si Ana Baniciu.

Spectacolul va fi difuzat in premiera si in exclusivitate la TVR 2 in data de 2 ianuarie, insa pana atunci, telespectatorii pot urmari o editie speciala de Making of cu aspecte inedite de culise, declaratii, interviuri.
Tot pe 26 decembrie, de la ora 22.30, vei putea urmari Premiile Muzicii Country 2008.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod