Un tur al programelor TV, special pentru sarbatori

Razvan si Dani, aceiasi neobositi matinali, te vor intampina si in prima zi de Craciun, la Antena 1, insa, de aceasta data, emisiunea va incepe de la ora 13.00. In editia de Craciun vor fi invitate Gabriela Vranceanu-Firea si Simona Gherghe, care te vor incanta cu o serie de cantece de muzica populara, dar si colinde, incluse pe albumul "Trandafir de la Moldova", pe care l-au lansat de curand.

La fiecare 20 de minute, incepand cu ora 15.00, daca vei fi telespectator fidel al emisiunii "Craciun in familie", prezentat de Mihaela Radulescu, vei putea primi un cadou. Invitati in platou vor fi actorii Teatrului de Revista Majestic din Ploiesti, Marius Ciprian Pop, Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca. Actritele Anca Sigartau si Maria Buza vor face dedicatii politice amuzante, iar Stefan Hrusca, Dida Dragan, Gabriel Dorobantu, Sylvie, Anda Adam, Andreea Banica, Viorica si Ionita din Clejani, Omul orchestra Stefan Popescu vor canta si vor face urari tuturor telespectatorilor. Mos Craciun isi va face aparitia cu mare alai intr-un motostivuitor: Mos Craciun - Costi Ionita si "Craciunitele" sale, Blaxy Girls.

La Antena 1, Dan Negru vine in seara de Craciun, de la 20.30, insotit de "armata blonda" si Mircea Diaconu, un adolescent de 15 ani, intr-o editie speciala a show-ului "Te pui cu blondele".

Pe durata emisiunii, 10 Mosi Craciuni vor imparti cadouri la "scena deschisa".

Desteptarea va fi data in a doua zi de Craciun tot de Razvan si Dani, intr-o noua editie speciala a emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", de la ora 09.00, de aceasta data. Marcel Pavel, DJ Rhyno, Mioara Velicu sunt doar cativa dintre invitatii care se vor intrece sa aduca bucurie in casele romanilor inca de dimineata.

La ora 13.00, Stefan Hrusca va interpreta cele mai frumoase colinde romanesti, intr-un concert prezentat de Mihaela Radulescu, iar seara este dedicata filmelor de cea mai buna calitate.

Sambata, 27 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 va transmite gala finala a show-ului "Secret Talent", unde, timp de peste trei ore, Dan Negru, prezentatorul spectacolului, va readuce in fata telespectatorilor cele mai bune noua personalitati care au performat de-a lungul acestui sezon in scopuri caritabile, intr-un cu totul alt domeniu decat cel care le-a facut cunoscute. Telespectatorii sunt cei care vor vota la numarul de telefon 1272 vedeta care merita sa castige premiul de 25.000 de euro, bani care, la randul lor, vor fi donati cazului umanitar pentru care respectiva celebritate a acceptat sa participe la "Secret Talent".

Ziaristul Sorin Rosca Stanescu va soca si de aceasta data audienta executand un numar de magie tulburator: daca data trecuta jurnalistul a ales sa joace la ruleta ruseasca punandu-si in pericol propria viata, sambata, 27 decembrie, el va scoate cu mainile goale maruntaiele unui om.

Mihai Gadea
va canta un potpuriu de cantece de Craciun.
Pentru acest numar, unul dintre cele mai scumpe din intregul show, in platoul de filmare va incepe sa ninga, zapada folosita fiind adusa de la Hollywood. Si Teodor Melescanu a avut ca tema de inspiratie celebra cetate a filmului: ministrul Apararii va dirija o orchestra  formata din 60 de suflatori, orchestra ce va interpreta o tema din coloana sonora a filmului "Indiana Jones".

Tot la capitolul muzica, Adi Minune va canta,  alaturi de Filarmonica din Craiova, o arie dintr-o opera celebra, iar Ana Maria Prodan, impreuna cu  mama ei, cantareata Ionela Prodan, va arata telespectatorilor ca talentul muzical se mosteneste. La randul ei, Monica Columbeanu va juca cu foc o hora romaneasca si tot cu un numar spectaculos de dans - tiganesc-  se va prezenta in fata juriului si a  telespectatorilor si Oana Zavoranu.

Ca sa nu fie mai prejos, Catalin Botezatu va crea pe scena "Secret Talent" "un teatru de umbre", ajutat de actori profesionisti. Alaturi de cantaretul Alex, Oana Roman, va reinterpreta intr-un mod personal un hit al Madonnei. In plus, Ionut Iftimoaie va incerca sa calce pe urmele lui Houdini  si va executa un numar extrem de periculos: va fi incatusat, legat cu lanturi si scufundat intr-un butoi plin cu 600 de litri de apa.

Luptatorul K1 va trebui sa se elibereze in maxim doua minute. Imediat dupa acest numar de tensiune maxima, Razvan si Dani isi vor etala propriile  veleitati in ale magiei, transformand porumbei in gaste si facand obiectele din decor sa dispara. 

Pentru a-i premia pe cei trei curajosi, membrii juriului vor pune in scena un moment special: Mircea Albulescu, Dana Dorian si Anca Neacsu vor canta un minunat colind, dovedind ca pot fi si ei, la randul lor, jurizati.

Pe 28 decembrie va fi difuzata ultima editie a emisiunii "Duminica in familie", incepand cu ora 15.30. Invitati vor fi cantareti romani care va intra fiecare in pielea unui personaj de poveste. Printre acestia vor fi Mirabela Dauer, Carmen Serban (in rolul Cruella), Ileana Ciuculete (Motanul Incaltat), Carmen Trandafir (Carmen din opera cu acelasi nume de Bizet), Angela Similea, Ovidiu Komornic, Pepe, Andra, Anna Lesko (in rolul unei rusoaice). Acestia, alaturi de membrii trupelor Simplu, Provincialii, Alb Negru, vor povesti ce a insemnat pentru ei anul 2008 si ce planuri si sperante au pentru cel in care vor pasi peste foarte putin timp.

La ora 20.30 se va deschide "Divertis Mall" care va prezenta o Gala a celor mai importante evenimente politice si moderne ale anului 2008.

Premiile vor fi primite de cei care au reusit sa fie cu adevarat penibili in anul care tocmai se incheie.

Filme prezentate de Antena 1 de sarbatori

  • 23 decembrie - 13.45 - "Conditie umana"
  • 24 decembrie - 23.30 - "Nopti albe in Seattle"
  • 25 decembrie - 08.00 - "Capcana pentru Mos Craciun"
  • 25 decembrie - 22.45 - "Lumea e prea mica" - revine agentul 007
  • 26 decembrie - 11.00 - "Mos Craciun cauta Craciunita"
  • 26 decembrie - 20.30 - "Regela Scorpion"
  • 26 decembrie - 22.30 - "Politist de gradinita"
  • 27 decembrie - 09.30 - "Craciunul lui Carol"
  • 27 decembrie - 00.00 - "Aventurile Cavalerilor de onoare"
  • 28 decembrie - 13.15 - "Scene din caznicie" (doua episoade)
  • 28 decembrie - 22.45 - "Jocul"

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod