Urmărește fără abonament primul episod din serialul Marile minciuni nevinovate

Bazată pe bestseller-ul cu același nume și cu interpretări din partea unor actori de top de la Hollywood, miniseria HBO "Big Little Lies" - "Marile minciuni nevinovate" este o dramă a cărei acțiune se petrece în Monterey, California.
Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley interpretează rolurile a trei mame din nordul Californiei ale căror vieți aparent perfecte se destramă până se ajunge la crimă, într-o poveste care se desfășoară în șapte episoade și care va avea premiera pe 20 februarie la HBO.

Totul începe cu o crimă suspicioasă la un eveniment de strângere de fonduri de la o școală elementară. Deși, inițial, victima și agresorul sunt învăluiți în mister, este posibil ca această crimă să fi fost provocată de rivalitățile și secretele a trei mame: casnica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), care este geloasă pe soția mai tânără a fostului ei soț, Celeste Wright (Nicole Kidman), cea mai bună prietenă a lui Madeline, o fostă avocată corporatistă cu un mariaj aparent perfect cu un bărbat mai tânăr (Alexander Skarsgard), și Jane Chapman (Shailene Woodley), o mamă singură cu un trecut întunecat, pe care Madeline și Celeste o iau sub aripa lor protectoare.

Premiera "Big Little Lies" - "Marile minciuni nevinovate" va fi pe 20 februarie la HBO, ora 4:00, în același timp cu premiera din Statele Unite, dar și seara de la ora 20:00. Serialul va fi disponibil și pe HBO GO

Intră în lumea plină de secrete a celor trei mame din Monterey. Primul episod din "Big Little Lies" - "Marile minciuni nevinovate" va fi disponibil fără abonament pe HBO GO, din 21 februarie.

Restul episoadelor vor fi pe HBO GO în aceeași zi în care vor avea premiera la HBO. Mai multe detalii pe site-ul http://biglittlelies.hbo.ro/.

Miniseria "Big Little Lies" - "Marile minciuni nevinovate" e regizată de Jean-Marc Vallée (nominalizat la Oscar pentru “Dallas Buyers Club”) și scrisă de câștigătorul premiului Emmy David E. Kelley (“Ally McBeal”). Printre producătorii executivi se numără Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Bruna Papandrea, Per Saari, David E. Kelley, Jean Marc Vallée și Gregg Fienberg. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod