Un şmecher a intrat cu maşina pe plajă şi a primit o lecţie dură - VIDEO

maşină pe plajă

Înregistrarea video în care un tată furios îl face pe un tânăr tupeist să regrete că a intrat pe plajă cu maşina a devenit virală pe internet.

Maşini pe plajă ne-am cam obişnuit să vedem, din păcate, dar o asemenea replică la invazia auto de pe nisip nimeni nu şi-ar fi imaginat, cu atât mai puţin şmercherul din imaginile care au făcut înconjurul lumii.

Potrivit presei braziliene citate de Daily Mail, un bărbat şi familia lui se relaxau pe plaja Blue Beach din Pitimbu, Paraimba, pe costa de est a Braziliei, când o maşină a pătruns ilegal pe plajă.

Tatăl îngrijorat pentru copilul său care se juca în apropierea sa, pe nisip, a reacţionat imediat când a văzut maşina gonind în direcţia micuţului - a luat imediat un bolovan, a făcut un pas spre maşina albă şi l-a aruncat în parbriz.

Efectul a fost instantaneu: vehiculul s-a oprit, iar şoferul care se mândrea nevoie-mare cu isprava lui a rămas... împietrit.

După câteva clipe, individul şi cea care îl însoţea au ieşit din maşină ca să se răfuiască cu cel care le-a spart parbrizul, dar acesta era atât de nervos, încât apucase o scândură în mână, hotărât să le distrugă maşina. În cele din urmă, şoferul tupeist s-a ales cu o pagubă zdravănă şi cu o lecţie pe care n-o va uita prea curând.

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Marian pe 7 Ian 2017, 14:21
  Bine le-a facut !

  Si sper si in Romania sa se intample asa ceva , ca unii dintre noi ne-am saturat de acesti dementi , drogati si analfabeti care parcheaza pu unde vor, se invart cu masina prin oras ca sa se uite lumea la ei, alearga ca dementii , si acum mai nou mai patrund si pe plaja. Eu sper ca o data autoritate sa dea de pamant cu aceste gunoaie mizerabile de 2 lei. Cand vom scapa ooare de ei si vor intelege si ei ca trebuie sa respecte legea ??

  5
  0

 • eu maa pe 7 Ian 2017, 12:45
  -------

  Doamne ce mistoo..! Supeeerb..!!! Ar trebui sa plantam si noi ceva bolovani pe plaja... ca cine stie.. avem si noi gibonii nostrii cu masini

  6
  0

 • George pe 7 Ian 2017, 07:03
  Unde e copilul?

  Si unde vedeti voi copilul? Eu nu vad nici un copil in inregistrarea asta.

  0
  8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod