Tu ai sarbatorit Ziua Tatalui?

"Cum ai sarbatorit ieri Ziua Tatalui? Stiai ca este in a doua duminica a lunii mai? Ti-ai felicitat tatal sau sotul?
"Cum ai sarbatorit ieri Ziua Tatalui? Stiai ca este in a doua duminica a lunii mai? Ti-ai felicitat tatal sau sotul?" Iata ce au raspuns cititorii Eva.ro:

"Din pacate am uitat sa ii zic tatalui meu La Multi Ani. Dar nu cred ca stia ca "Ziua Tatalui" este pe 9 mai," spune Vlad.

Nici Ana-Maria nu a stiut de Ziua Tatalui: "Nu am stiut. Ma revansez azi."

Sunt si cititori impotriva sarbatoririi acestei zile:

"Nu stiu de ce au fost adoptate si de noi Ziua Tatalui si Ziua Mamei, 9 mai si respectiv 8 mai.
Noi avem Ziua Femeii si a Mamei pe 8 martie. Atunci imi sarbatoresc mama. Ca sa nu mai zic ca acum cativa ani se implementase pe 9 martie Ziua Tatalui. Nu e nevoie sa importam atatea sarbatori,
" spune Gabriela.

De aceeasi parere este si Cristina: "Nu stiam ca in Romania se sarbatoresc toate "chestiile" americanesti. Deci un mare NU!"

"Ziua Mamei a fost, oficial, duminica pe 9 mai. Sunt surprinsa sa aflu ca in Romania avem alte standarde... Totusi Gabriela are dreptate.
8 Martie este vazuta ca Ziua Mamelor. Tarile vestice nu au traditia Martisorului sau Ziua Femeii. Cu toate astea, orice sarbatoare este binevenita, sa nu devenim muraturi inca! Oriucm, nu cred ca genul asta de sarbatori necesita cadouri scumpe. Un telefon sau o cafea bauta impreuna sunt probabil de ajuns,
" este de parere Adela.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod