Trupa Last Night pe urmele lui Justin Bieber

Dupa single-ul Liar, care a cucerit Europa de Est si nu numai, fiind numarul 1 in topurile radio si Shazam si avand milioane de vizualizari pe YouTube, cei trei baieti de la Last Night lanseaza un cover la un hit al momentului - Where are you now, interpretat de Skrillex & Diplo feat Justin Bieber.

Felix, Cristi si Bogdan sunt de peste 2 ani producatori Fly Records, studioul baietilor de la Fly Project, si impreuna cu toata gasca de acolo compun hituri pentru artisti din Romania si din international. Cei trei baieti sunt super energici si creativi, stau toata ziua in studio pentru tot felul de productii, insa au timp si pentru noul lor single cu un sound total diferit, pe care il pregatesc pentru toamna aceasta. Printre inregistrari si concerte, cei trei baieti de la Last Night au acordat un interviu in exclusivitate pentru eva.ro:

Cum ati ales piesa asta? Inseamna ceva pentru voi?
E una din piesele noastre preferate si am fost curiosi cum suna in varianta Last Night.

Dupa Liar, cum simtiti intrarea voastra cu dreptul in industria muzicala? Ce s-a schimbat?
Nu s-au schimbat multe..

Ramanem cu picioarele pe pamant. Suntem la inceput de cariera si incercam sa surprindem placut cat mai mult cu proiectele viitoare.



Toata lumea va intreaba de ce Last Night. Eu va intreb cine a fost cu ideea numelui, unul dintre voi sau managementul Fly Records?

In urma unui brainstorming impreuna cu echipa Fly Records, am considerat ca e numele care ne-ar reprezenta cel mai mult.

Ce credeti ca trebuie sa nu ii lipseasca unui tanar care vrea sa va calce pe urme?
Originalitatea, modestia si curajul.

Ce pregatiti pentru finalul anului?
Avem un nou single si alte cateva surprize.

Stati pe receptie, va asteptam pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/wearelastnightofficial pentru a fi informati mereu in legatura cu activitatea noastra.

Link cover: https://youtu.be/OWlqMRNLyqc

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod