Alexandra Ungureanu imaginea campaniei

Alexandra Ungureanu a fost numită imaginea campaniei „România fără acnee“ și prin noul rol care i-a fost desemnat, artista promite că va încuraja și va susține toți tinerii să mențină o viață sănătoasă și echilibrată din toate punctele de vedere.
Campania națională „România fără acnee“ este lansată de Laboratoarele Thea, o clinică pioneră în prevenirea, diagnosticarea și tratarea definitivă a acneei și își propune să tragă un semnal de alarmă asupra acestei afecțiuni care poate avea repercusiuni serioase asupra dezvoltării psihologice și sociale normale a adolescenților. În acest sens, campania va fi marcată de acțiuni de informare în școlile din toată țara, mesajul ei fiind orientat către copii, dar și către părinți, care trebuie să înțeleagă importanța unei alimentații corecte a copiilor lor, a hidratării și a practicării unui sport – toate acestea fiind condiții de bază pentru o piele sănătoasă.

„Este foarte complicat atunci când ai o problemă cu tenul și ești constant în lumina reflectoarelor“, spune Alexandra.
„Acneea te afectează și la nivel social - erau momente când tot ce îmi doream era să stau în casă și să nu mă vadă nimeni, însă trebuia să merg la tv sau la concerte. Am avut perioade când nu eram sigură pe mine din acest motiv. De aceea, am ales să mă alătur acestei campanii pentru toți cei care au nevoie de ajutor și să le spun că există tratamente și că totul se poate rezolva!“, își încheie Alexandra îndemnul adresat celor foarte tineri, dar și părinților lor.

Campania națională „România fără acnee“ lansată de Laboratoarele Thea și a cărei imagine este Alexandra Ungureanu transmite totodată și mesajul că tratarea acneei prin prevenție este mult mai avantajoasă atât din punct de vedere al timpului necesar de tratament, cât și din punct de vedere financiar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod