Săptămâna Modei de la Milano. Top 30 cele mai frumoase rochii

Designerii italieni au adus pe podiumurile de prezentare propunerile lor pentru sezonul primăvară-vară 2016.
Dintre ţinutele prezentate de frumoasele modele din întreaga lume, rochiile pentru sezonul viitor s-au făcut cel mai puternic remarcate. 
Ne aşteaptă o primăvară plină de culoare, printuri îndrăzneţe, flori în relief, materiale transparente şi fluide. Într-un cuvânt, feminitate!

Iar pentru că tendinţele în modă pornesc acum din mediul virtual, modelele care au defilat pentru Dolce & Gabbana şi-a făcut selfie-uri pe podium, postate apoi pe Instagram cu hashtagurile #DGselfie, #ITALIAISLOVE sau #dolcegabbana.


În privinţa creaţiilor casei de modă, imprimeurile în culori puternice, de inspiraţie botanică, pe fond alb sau negru, au fost dominante.


Elementele intens colorate, aplicate pe materiale transparente şi diafane au putut fi observate şi în cadrul colecţiei prezentate de Gucci. 

Casa de modă Etro a impresionat prin rochii romantice şi foarte feminine, din materiale delicate precum dantelă, croşeuri sau voal, în nuanţe de crem sau ivoire cu imprimeuri florale delicate.

Alberta Ferretti pare să se fi inspirat la rândul său din natură. Rochiile creatoarei sunt realizate din materiale diafane şi uşor transparente, decorate cu imprimeuri asemănătoare unor aripi de fluturi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod