Sylvester Stalone soţia

Sylvester Stallone, un bărbat norocos. Cum arată soţia şi fiica lui - FOTO

Soţia lui Sylvester Stallone, în vârstă de 48 de ani, şi fiica acestuia (18 ani) arată ca două surori. Ele au atras toate privirile la Festivalul de Film de la Veneţia.

Aşa mamă, aşa fiică! Sylvester Stallone este un mare norocos, uitaţi-vă ce femei are în familia lui! Soţia sa, Jennifer Flavin, şi fiica, Sistine, au fost în centrul atenţiei duminică, la Festivalul de Film de la Veneţia. Îmbrăcate în rochii negre, cele două păreau mai degrabă surori decât mamă şi fiică, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Jennifer, fost model, are 48 de ani şi o siluetă perfectă, scoasă în evidenţă de o rochie mulată, lungă până la genunchi, cu un decupaj din dantelă sub bust.



Sistine arăta şi ea foarte bine într-o rochie mini cu tiv asimetric. La 18 ani, fiica mijlocie a actorului american este model şi ştie să-şi pună în valoare atuurile.

Dar ceea ce au putut admira fotoreporterii la Veneţia reprezintă doar o parte din "tezaurul" lui Sylvester Stallone. Celebrul actor american în vârstă de 69 de ani mai are două fiice, Sophia şi Scarlet. Anul trecut, el a dezvăluit într-un interviu că este un tată foarte strict şi că le-a "ameninţat", în glumă, pe cele trei fiice adolescente ale sale, spunându-le că le "interzice" să se întâlnească cu bărbaţi înainte de a împlini vârsta de 40 de ani.
 

Starul a declarat că şi-a dat seama că nu va fi un tată "permisiv" atunci când fiica lui cea mare a primit un apel telefonic de la un băiat, în urmă cu patru ani. "Le-am spus celor trei fiice ale mele că nu au voie să se întâlnească cu bărbaţi până când nu vor împlini 40 de ani, dar acest lucru nu a mers prea bine. Prima dată când un băiat a sunat-o pe Sophia a fost pe vremea când ea avea 14 ani. Am înţeles că nu voi fi un tată permisiv", a declarat Sylvester Stallone.
"El a spus: «Unde este Sophia?». Iar eu i-am răspuns: «E în Egipt şi va rămâne acolo pentru totdeauna». Toată lumea din casă a început să ţipe la mine", a adăugat actorul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod