Zilele Frumusetii la Bucuresti Mall

Facebook Twitter Comenteaza
Zilele Frumusetii la Bucuresti Mall

Vineri, 23 mai, la Bucuresti Mall, Andreea Manta si Gina Pistol au fost "transformate" in Angelina Jolie, respectiv Marilyn Monroe. Claudia Stefan, make-up artist Shiseido s-a ocupat de acest lucru, folosindu-si abilitatile pentru a le machia pe cele doua vedete autohtone in stilul starurilor de la Hollywood. Evenimentul a avut loc in cadrul Zilelor Frumusetii de la Bucuresti Mall ce se desfasoara in perioada 20-27 mai. Evenimentul se adreseaza, in egala masura, specialistilor din domeniul frumusetii, dar si publicului larg, dornic sa afle noutati si sa apeleze la sfaturile profesionistilor in gasirea unor solutii de infrumusetare si ingrijire personalizata.

Vizitatorii centrului comercial au parte de o serie de activitati dedicate in exclusivitate frumusetii: Companii precum Everet – gama Shiseido, Beiersdorf – produse Nivea, Yves Rocher si Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette isi vor expune ultimele produse destinate infrumusetarii pentru sezonul de vara.
De asemenea, in cadrul evenimentului va fi organizata o tombola, unde vizitatorii pot primi pe baza cuponului de cumparaturi o serie de premii, constand in: vouchere in valoare de 100 de euro oferite de centrele Silhouette, produse cosmetice si accesorii oferite de Shiseido.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod