Virgil Ianţu a sărbătorit cu Andreea Raicu si Christian Sabbagh succesul "Vrei să fii milionar?"

15 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Virgil Ianţu a sărbătorit cu Andreea Raicu si Christian Sabbagh succesul

Revenirea lui Virgil Ianţu pe sticlă cu formatul „Vrei să fii milionar?” se bucură de mare succes, astfel că vedeta Kanal D a ţinut să sărbătorească popularitatea emisiunii pe care o prezintă invitându-şi prietenii apropiaţi în clubul Tribute din Bucureşti.

Săptămâna trecută, emisiunea „Vrei să fii milionar?” s-a bucurat de cele mai mari rezultate de audienţă, aceasta reuşind să ajungă pe locul întâi în preferinţele telespectatorilor din România, vreme de 15 minute, înaintea PRO TV.

Virgil Ianţu, ambasador Chivas, a rezervat în club Tribute o masă pentru prietenii apropiaţi precum Andreea Raicu, Christian Sabbagh şi Robert Turcescu.



Nu au lipsit de la petrecere nici Roxana Alexandru, partenera de viaţă a lui Virgil Ianţu, cât şi directorii postului de televiziune Kanal D, care s-au declarat foarte încântaţi de cooptarea lui Virgil printre vedetele postului.

„A fost un moment frumos pe care l-am împărtăşit cu prietenii mei, foşti colegi, dar şi alături de actualii mei colegi de la Kanal D. Ne-am distrat tare fain!” spune  Virgil Ianţu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod