Ellie White, baie de mulţime la Torino! Artista le-a oferit italienilor 3 bis-uri!

15 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Ellie White, baie de mulţime la Torino! Artista le-a oferit italienilor 3 bis-uri!

Ellie White a concertat sâmbătă seara într-unul dintre cele mai faimoase cluburi din oraşul italian Torino, artista punctând în acest mod primul său concert internaţional din momentul lansării carierei solo.

Ellie a susţinut un recital de 40 de minute în faţa a peste 1000 de persoane, români şi italieni, clubul fiind plin până la refuz. Ellie a revenit de trei ori pe scenă pentru bisuri, iar vreme de o oră s-a pozat cu fanii şi a dat autografe.
„A fost o atmosferă incredibilă la Torino, iar acesta a fost cel mai frumos concert din cariera mea solo. Am început show-ul imediat după miezul nopţii, iar după concert am făcut fotografii şi am semnat autografe mai bine de o oră. Am plecat din club spre dimineaţă, fericită şi încrezătoare ca piesele mele prind şi în Italia”, spune Ellie White.

„La Torino este o mare comunitate de români, însă am fost surprinsă să constat că jumătate din cei prezenţi erau italieni, cărora le-a plăcut show-ul meu”, mai declară Ellie White.

După show-ul de la Torino, Ellie White, însoţită de managerul ei, Doru Tincă, şi de trupa de dansatori, şi-au luat zborul către insula Siclia, acolo unde artista va cânta la două petreceri private.

„Clipul piesei Power of Love a fost filmat în Sicilia, iar propunerea de a mă întoarce aici pentru două concerte private a picat cum nu se poate mai bine, pentru că aveam oricum de gând să mă întorc aici. O să am o zi liberă între cele două concerte, în care voi face o nouă expediţie pe vulcanul Etna”, mai povesteşte Ellie White.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod