Un mexican este fanul Andei Adam cu numărul 100.000 pe Facebook! Va fi premiat de artistă!

15 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Un mexican este fanul Andei Adam cu numărul 100.000 pe Facebook! Va fi premiat de artistă!

Anda Adam este unul din artiştii romani cu cei mai mulţi fani pe Facebook. Pagina ei oficială, www.facebook.com/AndaAdamOfficial are deja mai mult de 100.000 de mii de Like-uri.

Aseară, artista a avut marea surpriză să acceseze Facebook-ul pe telefon şi să constate că a trecut deja mult râvnitul prag. Fanul cu numarul 100.000 este Pedro Martinez Dominguez, un mexican care locuieşte în prezent în sudul Statelor Unite ale Americii.
Tânărul a avut norocul să intre în comunitatea admiratorilor artistei din România exact după ce un alt fan, din Spania, a dat Like-ul cu numărul 99.9999.

Pedro va fi contactat de Anda Adam pentru a-l informa despre realizarea lui şi pentru a-i trimite un cadou special. 
“Aseară am avut cel de-al 100.000 fan care a dat "Like" la pagina mea oficială! Îl cheamă Pedro Martinez Domiguez şi este din Mexic. Aş vrea să pot să sărbatoresc cu voi toţi şi să vă dau câte o îmbrăţişare însă pentru cel mai norocos, pentru Pedro, am un cadou deosebit! Veţi afla ce, în câteva zile! Surpriză!”, şi-a informat Anda Adam fanii.

Cântăreaţa a trecut săptămâna trecută prin emoţii cumplite după ce, timp de trei zile, pagina ei oficială de Facebook a fost suspendată.

În urma sesizării trimise la Facebook, Anda Adam a primit un răspuns din partea reprezentanţilor americani prin care o înştiinţează că o persoană le-a trimis un email în care a susţinut, cu dovezi, că acele conturi sunt false.

Situaţia a fost cu atât mai complicată cu cât noul ei videoclip, „pAnda mAdam” urma să fie lansat pe Facebook.
După multe schimburi de emailuri cu reprezentanţii Facebook, contul a fost din nou activat.
Azi, Anda Adam lansează, în premieră, noul ei clip, pentru piesa „pAnda mAdam”, una din cele mai bune producţii video muzicale din ultimul timp.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod