Vedetele vor sa scape de riduri rapid

Vedetele din show-biz-ul romanesc s-au adunat intr-un mall din zona de nord a Capitalei, sa testeze un nou produs revolutionar antirid care face furori in America, si care a intrat pe piata din Romania, o crema minune, Athena 7 minute Lift, care aplicata in zona unde s-au format riduri le inlatura in 7 minute. Efectul dureaza doar 24 de ore, dar produsul e ideal pentru zile cu filmari sau evenimente cand fata trebuie sa arate impecabil.

Podusul a fost prezentat in 2013 la premiile Oscar pe Red Carpet de catre: Denise Richards, Jenniffer Love Hewitt, Jane Saymoure si alte staruri: http://www.7minutelift.com/celebrity-fans.htm.

Catalin Botezatu a fost gazda evenimentului, se pare ca designerul este in tratative cu compania respectiva sa fie imaginea acestui produs in 2014, contra unei sume substantiale. Printre cei care i-au onorat invitatia si au venit sa testeze produsul, ca sa se asigure ca e eficient, s-au numarat designerii Razvan Ciobanu si Clara Rotescu, prezentatoarea Kanal D Bianca Ionita, modelele Roxana Ilie Plesa si Oana Marica, dar si Anamaria Prodan Reghecampf.

Incantate de efectul instant al produsului, toate vedetele au plecat cu cate o cutiuta mov cu crema minune acasa.


 
"Eu sunt un adept al unei imagini impecabile, mai ales atunci cand esti persoana publica, consider ca asta inseamna ca te respecti in primul rand pe tine, si-n al doilea rand publicul tau. Nu sunt adeptul schimbarilor de fizionomie prin intermediul operatiilor estetice, dar sustin cu tarie ca trebuie sa facem tot ce putem ca sa atatam bine, sa stopam efectele imbatranirii, am facut in sensul asta si o campanie cu dr Iancu Morad, care sustinea folosirea medicinei estetice cu decenta, am facut Terapia Dracula, si fac tot felul de tratament la clinica lui, la care nu am sa renunt niciodata.

Acesta este un produs cu efect instant, bun pentru oricine, il stiam din America, ma bucur ca a ajuns si la noi", a declarat Catalin Botezatu

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod