Vedetele Digi24, rasfatate cu flori si cadouri minunate de Ziua Femeii

Fiecare 8 martie este special, mai ales atunci când eşti mamă.

Ioana Ţigănilă, prezentatoarea jurnalelor de ştiri din week-end de la Digi24, şi Laura Teodoru, prezentatoarea jurnalelor de ştiri sportive, se bucură, de Ziua Femeii, de cadoul primit de la cele mici, dar şi de darul pe care îl fac mamelor.

“Până acum 2 primăveri, alergam prin tot orașul să găsesc cel mai frumos buchet pentru mama mea. Am iubit dintotdeauna această Sărbătoare - 8 Martie și  îmi aduc aminte și acum cu drag și dor cum la grădiniță și la școala ne străduiam să facem cea mai frumoasă pictură sau să compunem cea mai frumoasă poezie cu care să ne alintăm mama seara, când venea acasă obosită după o nouă zi de muncă.

Pentru Laura Teodoru  8 martie are o semnificaţie aparte.

Mama este cea mai importantă fiinţă din viaţa mea. Cele mai frumoase amintiri sunt cele când îi pregăteam, la şcoală, scrisori şi desene. Îmi aduc aminte cum culegeam flori din parc, să i le ofer mamei. Şi lacrimile de fericire din ochii ei.

Acum cele 2 vedete Digi24 sunt, la randul lor, mame. Ioana are o fetiţă de un an şi jumătate, Cataleya, iar Laura o are pe Ana Sophie, de 7 ani.  „La primul 8 martie emoțiile acestei zile au fost amplificate  de zâmbetul ei, al ghemotocului de 3 luni, de ochișorii ei plini de iubire pură și de recunoștință.
Astăzi, după 15 luni petrecute împreună cu fetița mea, pot spune cu mâna pe inimă că a fi mamă este cea mai frumoasă experiență pe care viața asta ți-o poate oferi.

Cel mai minunat cadou”, spune Ioana.  

Ana Sophie este cel mai frumos dar al vieţii. Un copil minunat, care nu încetează să mă surprindă. Pe 1 martie mi-a oferit un mărţişor lucrat de ea, manual. Aştept să văd cu ce mă surprinde astăzi. Abia astept sa vina seara”, spune Laura Teodoru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod