Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Balanţă va întâmpina probleme cu banii în aceste două zile, însă dacă va fi mai responsabilă va reuşi să depăşească acest impas.
Berbec

In acest weekend vei fi tentata sa iti tradezi partenerul, fie prin flirt, fie prin lucruri mai grave. Din fericire pentru tine poti tine totul ascuns, insa nu vei trai prea linistita cu aceasta povara pe suflet!

Taur

In aceste doua zile vei fi nevoita sa stai la dispozitia unor persoane dragi. Chiar daca aveai alte planuri, cu siguranta situatia in care se regasesc nu te poate lasa indiferenta.

Gemeni

Pentru ca esti foarte activa pe plan profesional si te-ai implicat in multe proiecte, weekendul acesta vei fi nevoita sa iti continui treaba.
Renunta la intalnirile pe care ti le-ai planificat si lasa distractia pentru altadata!

Rac

Weekend-ul acesta vei fi destul de emotiva si te vei lasa afectata de tot ce se intampla in jurul tau. Din pacate pentru tine, ignori problemele cu care te confrunti si te refugiezi in ale altora!

Leu

Totul se invarte in jurul familiei in acest weekend si este un lucru foarte bun pentru tine. Nu ai ocazia prea des sa stai atat de mult cu cei dragi, asa ca profita la maxim de aceste momente.

Fecioară

Este un weekend perfect pentru plimbari, vremea tine cu tine si energia te impulsioneaza.
Nu ar strica sa pleci intr-o calatorie scurta cu cei dragi tie, situatia financiara iti permite un mic rasfat!

Balanţă

Weekend-ul acesta vei incerca sa iti faci unele calcule mai amanuntite si sa iti organizezi mai bine banii. Situatia ta nu este roz, insa nici nu e cazul sa te plangi celor din jur. Daca actionezi responsabil vei reusi sa depasesti acest impas.

Scorpion

In aceste zile vei fi exagerat de critica, lucru care nu te caracterizeaza deloc. E posibil ca cei din jurul tau sa se supere putin pe tine, insa te vor intelege imediat ce le vei explica ce ti se intampla.

Săgetător

Weekend-ul acesta va fi unul secretos din toate punctele de vedere.
Multe relatii pe care le ai nu sunt adevarate si vei incepe sa descoperi acest lucru abia acum. Nu este cazul sa te certi cu nimeni, ci doar sa faci o schimbare.

Capricorn

In aceste doua zile vei lucra la fel ca in cursul saptamanii, insa asta este tot ce iti doresti in momentul actual. E posibil ca o dezamagire in amor sa te faca sa te refugiezi in munca!

Vărsător

Weekend-ul acesta vei face tot posibil sa te ocupi mai mult de tine si de sanatatea ta. Nici aspectul fizic nu este de neglijat, asa ca putin sport nu ar strica. Lasa-i pe altii deoparte si fa-ti planurile pe care ti le doresti!

Peşti

E posibil ca in acest weekend sa fii tentata sa faci o schimbare in viata ta.
E posibil sa fie vorba despre o calatorie pe termen lung menita sa iti aduca linistea de care ai nevoie. Daca ai banii necesari, nu ezita sa o faci!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod