Valentina Ionescu face ore de dans pentru noul ei show

Cântăreaţa care îşi propune să revoluţioneze folclorul românesc prin piese remixate şi o imagine nonconformistă, a început anul 2012 cu ore intensive de dans.

Cântăreaţa care îşi propune să revoluţioneze folclorul românesc prin piese remixate şi o imagine nonconformistă, a început anul 2012 cu ore intensive de dans.

Ea şi-a angajat doi dansatori profesionişti şi repetă cu ei câte trei ore pe zi pentru un show care se anunţă inedit pentru un artist de muzică populară. Valentina își propune să apară pe scenă îmbrăcată modern, alături de cei doi dansatori.
„Andrei şi Mircea sunt doi dansatori talentaţi, alături de care fac acum echipă şi de la care am învăţat multe lucruri.

Eu, ca artist de muzică populară, nu prea eram obişnuită cu dansul modern, însă prind repede de la băieţ”, a declarat Valentina Ionescu.

 

Artista a început repetiţiile alături de Andrei şi Mircea în urmă cu câteva zile, iar totul este înregistrat, astfel că artista poate vedea şi acasă ce mişcări greşeşte.
„Este foarte greu. La început nu mă pricepeam deloc cu paşii, piruetele şi secvenţele de dans sincron.

După fiecare repetiţie mă uit pe înregistrări ca să văd unde anume greşesc. Mă străduiesc să fiu cât mai bună”, a mai spus Valentina.

Cântăreaţa a reorchestrat celebra piesă „Şapte vai şi-o vale adâncă”, cântată în original de Maria Tanase, apelând la unul din cei mai buni producători muzicali europeni, Mike Tomas. Prin această colaborare ea îşi propune să promoveze folclorul în rândul tinerilor.

 

 

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod