Iuliana Matei îi va face probleme lui Andrei în “Pariu cu viaţa”

Ea e noua membră a trupei LaLa Band în sezonul doi al serialului care va începe din 6 februarie.

Ea este noua membră a trupei LaLa Band în sezonul doi al serialului care va începe din 6 februarie.

Iuliana Matei are 21 de ani, este din Brăila şi face parte din cele 30.000 de persoane care au participat la casting în decembrie 2010 pentru un rol în "Pariu cu viaţa". Ea a fost aleasă să facă figuraţie în urma castingului, iar acum face un pas în faţă şi poate spune că îşi îndeplineşte visul, acela de a deveni actriţă, relatează "Pro TV Magazin".

Singurul sprijin al Iulianei a fost mama ei: "Dintotdeauna am urmărit telenovelele şi marii cântăreţi ai lumii imaginându-mi cum ar fi să ajung o mare actriţă şi cântăreaţă.

Pe vremea când copiii se jucau, eu visam să devin o mare artistă. Singura persoană care mi-a fost alături mereu şi m-a încurajat este mama mea. După terminarea liceului am luat lecţii de canto la şcoala de muzică <Crina Mardare>. De multe ori aveam în suflet o oarecare disperare, crezând că nu am nici o şansă, nici o portiţă de intrare spre lumea la care aspiram şi anume cea a filmului şi a muzicii.
Acum a apărut o şansă pentru mine care mă face atât de fericita
", a povestit Iuliana.

Cora, personajul pe care îl interpretează, este unul complex şi va aduce multe probleme cuplului Ioana - Andrei: "Cora este o tânără timidă, închisă in ea, însă este foarte talentată, îi place foarte mult să cânte, dar nu vrea ca vocea ei să fie auzită. Şi-ar fi dorit la un moment dat să devină o stea, dar s-a convins că visul ei nu va deveni realitate din cauza faptului că este complexată de fizicul ei, crede că este urâta şi asta o determină să nu aibă încredere in ea.
Cora va aduce multă intrigă şi mult suspans în serialul Pariu cu viaţa de la PRO TV"
, a mai spus Iuliana Matei pentru "Pro TV Magazin".

 

Foto: Pro TV Magazin

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • madalina pe 14 Ian 2012, 13:08
    filmul

    E super ca ai luat castingul .Iti urez mult succes.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod