"Un pensionar fatal", la Nottara

Facebook Twitter Comenteaza


Joi, 17 aprilie, la Teatrul Nottara, in Sala "Horia Lovinescu", ora 19.00, va avea loc premiera spectacolului "Un pensionar fatal", dupa "Retro", de Aleksandr Galin. Piesa este o incursiune vesela si tonica intr-o zona ascunsa a sentimentelor omenesti: angoasa batranetii.

Astazi, cand suntem terorizati de imperativul reusitei personale, cand totul are un pret, dar prea putine lucruri mai au valoare, piesa dramaturgului rus ne aminteste, in mod simplu si direct, ca oamenii mai au si suflet, ca mai exista si saracie si suferinta alaturi de bucurie si veselie si ca avem nevoie de caldura celor din jur si de speranta, pentru a trece prin viata...


O comedie spumoasa, asadar, o montare in care, pentru a transmite o viziune asupra lumii, regizorul nu are la dispozitie decat materia fragila a sentimentelor omenesti si talentul actorilor.

Regia spectacolului este semnata de Tudor Tepeneag si din distributie fac parte Virgil Ogasanu, Andreea Macelaru Sofron, Cristian Sofron, Ruxandra Sireteanu, Anca Bejenaru, Camelia Zorlescu, Anda Caropol.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod