"2 timp, 3 miscari", in prim-planul dansului contemporan francez

Facebook Twitter Comenteaza
Intre 17 si 19 aprilie, Centrul National al Dansului din Bucuresti este gazda unuia dintre cele mai importante evenimente din Bucuresti. Dupa 30 de ani in care dansul contemporan francez, intr-o continua transformare, s-a afirmat fara indoiala, ca o disciplina artistica de sine statatoare, noul peisaj a devenit acum predominant in Franta.

Un peisaj bogat, deschis, in care estetici dintre cele mai variate, precursori in arta coregrafica sau tineri creatori pot coexista netulburat. Efervescenta si marea varietate care anima scena coregrafica franceza contemporana vor putea fi descoperite de publicul roman in "...
2 timpi, 3 miscari" pline de surprize si intalniri cu dansatori si coregrafi. Construit ca un "mini" festival, evenimentul va gazdui trei companii franceze de dans contemporan care vor sustine pe parcursul celor trei zile (17, 18, 19 aprilie) cate doua reprezentatii in fiecare seara.

In intervalul orar 18.00-22.00, pe toata durata evenimentului "2 timpi, 3 miscari!", intr-o atmosfera cu adevarat conviviala, Mediateca Centrului National al Dansului va gazdui o Cafenea efemera a Dansului.
Inainte de toate cafeneaua va fi un loc de intalnire si de dialog cu coregrafii si dansatorii invitati.
Pentru a evidentia diversitatea dansului contemporan francez din ultimele doua decenii o serie de proiectii de filme si documentare de dans vor avea loc in acelasi spatiu. In fine, pentru a pastra  "specificul francez", French Bakery va asigura prezenta unor produse de patiserie tipic frantuzesti.

Bilete pentru aceste spectacol vor fi puse in vanzare, la CNDB (Bd. Nicolae Balcescu nr.
2, cladirea TNB, etaj 3/4), intre 14 si 16 aprilie, in intervalul orar 10.00–20.00, iar intre 17 si 19 aprilie incepand cu orele 18.00. Preturile biletelor variaza de la 15 Ron - pret intreg, 10 Ron - pret redus si 8 Ron - pentru profesionisti, iar rezervari se pot face la adresa: rezervari@cndb.ro.



Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod