Un copil zambeste de 400 de ori pe zi

DENT ESTET 4 KIDS, prima clinica stomatologica destinata exclusiv copiilor si adolescentilor, doneaza incasarile din 1 iunie Asociatiei Invingem Autismul. Actiunea este dedicata copiilor ce sufera de autism si presupune atat o donatie financiara, reprezentand echivalentul incasarilor din ziua respectiva, cat si oferirea de tratamente stomatologice gratuite copiilor din acest centru.
DENT ESTET 4 KIDS, prima clinica stomatologica destinata exclusiv copiilor si adolescentilor, doneaza incasarile din 1 iunie Asociatiei Invingem Autismul. Actiunea este dedicata copiilor ce sufera de autism si presupune atat o donatie financiara, reprezentand echivalentul incasarilor din ziua respectiva, cat si oferirea de tratamente stomatologice gratuite copiilor din acest centru.

Echipa DENT ESTET 4 KIDS este specializata in relationarea si comunicarea cu copiii, iar cei ce sufera de autism sunt printre cei care aleg in mod special clinica datorita tehnologiei si medicilor specialisti la care au acces, asigurand astfel reusita tratamentului acestor copii, de multe ori refuzati in cabinetele stomatologice nespecializate.

Aceasta este doar una dintre multele actiuni incluse in programul activ de responsabilitate sociala „Noua ne pasa”  desfasurat din 2008 de catre grupul DENT ESTET.
1 Iunie va reprezenta o altfel de Zi a Copilului, prin faptul ca fondul adunat in urma incasarii costului tratamentelor dentare efectuate va fi directionat catre Asociatia Invingem Autismul care ajuta la recuperarea a 23 de copii ce participa zilnic la ore de terapie. Scopul vizeaza sustinerea acestor copii atat din partea clinicii DENT ESTET 4 KIDS, cat si din partea pacientilor, care cu aceasta ocazie vor participa activ in aceasta actiune de implicare sociala.

Pe de alta parte, Ziua Copilului va fi sărbătorită si in cadrul clinicii DENT ESTET 4 KIDS unde Zana Maseluta va fi alături de toţi pacientii programaţi pentru tratamente stomatologice.  Acţiunea se bucură de sprijinul actriţei Manuelei Hărăbor, mama lui Andrei, diagnosticat cu autism. „Mă bucur că şi de 1 iunie, copiii de la centrul Învingem Autismul vor simţi dragoste şi grijă din partea unor oameni care înţeleg cât este de important ca aceşti copii să nu fie nevoiţi să renunţe la terapii, din cauza lipsei de fonduri.
Mai mult, consider că este foarte important ca micuţii de la centru vor face cunoştinţă cu medicii stomatologi pediatri, care ştiu să interacţioneze cu ei şi care îi vor ajuta să îşi învingă temerile”, declară actriţa Manuela Hărăbor.

De asemenea, reprezentanti DENT ESTET vor merge special la centrul Învingem Autismul pentru a fi alături de copii în dimineaţa zilei de 1 iunie cu momente de veselie, sarbatorind împreună cu doua personaje faimoase, o frumoasa printesa şi un caracter din desene animate, Micky Mouse, care le vor arata copiilor jocuri captivante, baloane in forme deosebite si cantece distractive.„Suntem bucuroşi să fim alături de copiii din cadrul centrului Învingem Autismul. Încercăm să le oferim un prilej de bucurie şi, totodată, sprijin pentru a putea beneficia mai departe de terapiile necesare dezvoltării lor. Știm cât este de important ca aceşti copii să beneficieze de ajutor specializat astfel încât să aibă aceleaşi şanse precum toţi copiii”, declară Dr.
Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Acţiunea de 1 iunie face parte dintr-o serie de proiecte pe care grupul DENT ESTET le desfăşoară pentru sănătatea copiilor în cadrul programulului social „Noua ne pasa”, alături de organizaţii nonguvernamentale importante, precum Salvaţi Copiii, SOS Satele Copiilor, Inimi Deschise si Heart of Hope.  Împreună cu Fundatia Salvaţi Copiii din România, DENT ESTET desfăşoară proiectul ”Nouă ne pasă”, prin care copii cu dizabilităţi neuropsihice şi copii care provin din familii defavorizate beneficiază gratuit de tratamente stomatologice. Până în prezent, peste 50 de copii de la Salvaţi Copiii au beneficiat de consultaţii şi tratamente. De asemenea, DENT ESTET este alături de copiii din cadrul SOS Satele Copiilor şi de la Fundaţia Inimi Deschise, cărora le oferă permanent consultaţii de specialitate.

În acelaşi timp, prin programul educaţional pentru copii ”Să creştem zâmbete sănătoase”, desfăşurat cu sprijinul Inspectoratului Scolar General Bucureşti, peste 2000 de copiii din 30 de şcoli şi 62 de grădiniţe bucureştene au beneficiat de „Happy Visit”, respectiv de o vizita distractiva la clinica DENT ESTET 4 KIDS, cursuri de igienă orală şi consultaţii gratuite.

In plus, grupul DENT ESTET organizeaza constant sesiuni de Dental Care Parenting pentru crearea unei relatii mai bune de comunicare si informare intre parinte – copil – medic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod