Cele mai de succes vedete din România, premiate la Gala Celebrity Awards

Cele mai de succes vedete din showbiz-ul românesc au luat parte marţi seară la prima ediţie a Galei Celebrity Awards – Aristocrat & Story, desfăşurată la Aristocrat Events Hall din Bucureşti. Evenimentul a atras interesul a peste 150 de persoane publice şi oameni de afaceri şi a premiat vedetele care în ultimul an au dovedit succes şi eleganţă în domeniul în care activează. Gala Celebrity Awards a fost prezentată de Dana Săvuică şi Adrian Nartea, iar pe scena au urcat vedete din lumea muzicii, a sportului şi a televiziunii.
Cele mai de succes vedete din showbiz-ul românesc au luat parte marţi seară la prima ediţie a Galei  Celebrity Awards – Aristocrat & Story, desfăşurată la Aristocrat Events Hall din Bucureşti. Evenimentul a atras interesul a peste 150 de persoane publice şi oameni de afaceri şi a premiat vedetele care în ultimul an au dovedit succes şi eleganţă în domeniul în care activează. Gala Celebrity Awards a fost prezentată de Dana Săvuică şi Adrian Nartea, iar pe scena au urcat vedete din lumea muzicii, a sportului şi a televiziunii.

Au fost în total nouă categorii şi şapte premii speciale.
Cel mai în vogă artist al momentului a fost votată Antonia; Vedeta cu cele mai multe poveşti de presă a fost desemnată Mihaela Rădulescu; Premiul pentru Cea mai stilată vedetă maculină i-a revenit lui Andi Moisescu; Cea mai stilată vedetă feminină a fost desemnată Andreea Raicu; Cea mai populară vedetă-scriitor - Mihai Găinusă; Cel mai îndrăgit cuplu din showbiz este Andra şi Cătălin Măruţă; Cea mai populară vedetă în ascensiune -  Simona Gherghe;  Radu Vâlcan a fost desemat cea mai sexy vedetă masculină; Cea mai sexy vedetă feminină a fost desemnată Simona Pătruleasa.

Andreea Marin Bănică a primit premiul special pentru diversitatea activităţii în sprijinul comunităţii.
Vedeta de televiziune, care va începe vineri, 1 iunie, noul proiect TV la Realitatea TV, “Trezeşte România”, a primit acest trofeu ca o încununare a vastei sale activităţi în sfera televiziunii, dar şi a actelor sociale caritabile. Cori Grămescu, cel mai renumit instructor de fitness feminin din România, a primit trofeul special pentru promovarea stilului de viaţă sănătos, premiul venind ca o recunoştinţă a activităţii sale în sfera sportului şi a dietei, după ce a antrenat nu mai puţin de 7000 de femei.  Artista cu cea mai rapidă ascensiune în muzică a fost desemată Ellie White.  Premiul special pentru întreaga activitate caritabilă le-a revenit lui Leslie Hawke şi Mariei Gheorghiu, pentru proiectele iniţiate de Asociaţia OvidiuRom.  Anda Adam a fost premiată pentru cel mai bun show pop-dance.

Cătălin Botezatu a fost una din cele mai vânate vedete din cadrul evenimentului.
Designerul a primit premiul special pentru întreaga carieră în modă, încununând astfel peste 20 de ani de prezenţă pe podiumurile de modă româneşti şi autohtone.  Mirela Stelea a fost cel de-al doilea designer premiat în cadrul Galei Celebrity Awards – Aristocrat & Story. Evenimentul a fost încheiat cu un recital susţinut de Ovi, artistul care ne-a reprezentat ţara cu success, alături de Paula Seling, la Eurovision.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod