TUDOR de la FLY PROJECT OPERAT DE URGENTA

Baietii de la Fly Project s-au aflat weekend-ul acesta in Rusia, unde au continuat turneul international Most Wanted.
Inaintea concertului pe care trebuia sa il sustina la Palatul Kremlin, Tudor a inceput sa aiba dureri foarte puternice, dar a rezistat pe tot parcursul show-ului, reusind sa ramana pe scena pana la sfarsit. Apoi, Tudor a fost preluat si dus direct in serviciul de urgenta la unul dintre spitalele din Moscova. Dupa investigatii amanuntite, medicii rusi au descoperit ca este obligatoriu sa fie operat de urgenta de apenidicita, pentru a nu i se pune viata in pericol.

Tudor a optat ca, indiferent de riscurile foarte mari care i-au fost explicate, sa revina in tara si sa se opereze in Bucuresti, intr-un spital din tara, in care sa fie pe mana medicilor romani, in care are foarte mare incredere.

A plecat cu primul avion catre Romania, unde a suferit interventia si acum este in afara oricarui pericol.

Din cauza acestei probleme de sanatate, trupa Fly Project nu a mai putut ajunge la un concert din Romania, fixat pentru inceputul acestei saptamani.

Fly Project isi va relua activitatea cat de curand posibil, dupa recuperarea lui Tudor, insa din pacate vor fi afectate si alte evenimente din agenda trupei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod