Sylvia se destainuie pe blog: inselata, hartuita de fostul iubit si suferinda de ulcer din pricina stresului

Sylvia si-a surprins fanii printr-un nou post pe blogul sau, www.sylvia.ro, in care povesteste, cu o sinceritate debordanta, dramele traite din pricina despartirii de fostul ei iubit, cel care i-a fost profesor in liceu, cu 11 ani mai in varsta decat ea, relatie care s-a consumat in timpul facultatii.

In cadrul postului intitulat „Cand este timpul potrivit pentru o despartire”, pornind de la un citat al lui Octavian Paler, cum ca, in general, cuplurile nu stiu sa se desparta la timp si ajung, tragand de relatia subreda, sa se se urasca, Sylvia povesteste ca, la randul ei, a avut parte si de despartiti „duioase”, dar si de unele mai putin placute, marcate de hartuire si ulcer cauzat de stres.

“Nu spun ca am fost corecta cu barbatii din viata mea, dar nici ei cu mine. Acum, la 31 de ani, bifez in cartea vietii a patra relatie, a patra iubire.

Prima a durat 2 ani, acea iubire de liceu de care o sa-mi amintesc toata viata zambind. Eu, organizatoare de baluri de boboci, el vedeta liceului, in clasa cu Andreea Antonescu si avand propria lui trupa.
Ne-am revazut peste vreo 10 ani la un concert de-al meu, ne-am povestit vietile, am ras si ne-am imbratisat cu drag. (Vezi, am si eu o despartire duioasa la activ!). Poate ca toate despartirile devin duioase dupa 10 ani”
, a scris vedeta pe www.sylvia.ro.



Artista continua insa aducand in discutie perioada tuburatoare de dupa despartire de cel de-al doilea iubit al sau, cel care i-a fost profesor, cu 11 ani mai in varsta decat ea.

„Iubirea mea de la 18 ani.

Stateam nopti intregi si citeam carti de filosofie despre tot ce inseamna dragoste si “nemurirea sufletului” ca sa demonstrez ca sunt o femeie demna de iubit, ca sunt suficient de matura si inteleapta sa ma ridic la nivelul asteptarilor unui barbat. Vreo doi ani am crezut ca mi-am gasit alesul, am trait frumos printre declaratii de dragoste si poezii. Sfarsitul a fost socant, trist si mi-a declansat toate durerile psihice dar si fizice care ma vor bantui din umbra probabil toata viata. Luni de zile am fost hartuita, amenintata, agresata, el mergand probabil pe principiul “daca nu esti cu mine, nici cu altul nu vei fi” .
In perioada aceea gastrita mea s-a transformat in ulcer, am stat zile intregi prin spitale cu dureri groaznice neputand sa mananc nimic, atunci mi s-au declansat atacurile de panica, refluxul gastric, am slabit 6 kg intr-o saptamana. Atunci am aflat ca domnul profesor ma insela de un an de zile cu o ….. eleva (chiar in apartamentul in care locuia una din colegele mele de la A.S.I.A.) cand noi eram plecate la concerte. De la cine am aflat ? Chiar de la eleva in cauza, care mi-a ramas prietena buna si in ziua de astazi”
, a scris solista pe www.sylvia.ro.

Intreaga destainuire a artistei poate fi citita pe blogul acesteia, www.sylvia.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod