Tribut lui Michael Jackson, sambata, in Bucuresti

6 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Tribut lui Michael Jackson, sambata, in Bucuresti

Evenimentul se va desfasura sambata, 8 august, in doua locuri diferite din capitala. Totul va incepe in parcul Herastrau (Intrarea Charles de Gaulle) si se va desfasura intre orele 18.00 - 18.30. Nebunia va continua in fata Teatrului National din Bucuresti, intre 19.30 - 20.00.

La indemnul organizatorilor din Stockholm, multe tari l-au omagiat pe Michael Jackson printr-un scurt moment de dans pe una dintre melodiile sale. Sambata, 8 august 2009, Romania se alatura fanilor din lumea intreaga si creeaza si in Bucuresti un scurt moment cu valoare de tribut, pentru cel care si-a incheiat prea repede cariera.

"Asteptam ca cel putin 200 de oameni sa aduca prin dans un omagiu lui Michael Jackson, pe binecunoscuta melodie 'Beat It'.
Oricine doreste sa se alature este invitat sa invete scurta coregrafie ("Beat It"), pe care o gasiti online, la adresa http://www.youtube.com/watch?v=cb_tpz-QKzo. Sambata, inainte de cele doua reprezentatii, va avea loc o repetitie generala alaturi de 50 dansatori profesionisti", anunta organizatorii.

Iata ce s-a intamplat la Stockholm.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod