The Walt Disney Company anunţă premiera Phineas şi Ferb: în a 2-a Dimensiune

20 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
The Walt Disney Company anunţă premiera Phineas şi Ferb: în a 2-a Dimensiune
Phineas şi Ferb: în a 2-a Dimensiune, mult aşteptatul film original de la Disney Channel bazat pe serialul animat de comedie nominalizat la premiile BAFTA şi câştigător al premiului Emmy, Phineas şi Ferb, va fi lansat pe micile ecrane din Romania în această toamnă, după marele succes de rating înregistrat în SUA.

Plină de cântece excelente, umor pe mai multe niveluri şi teme legate de familie, prieteni şi libertatea conferită de vară, această aventură încărcată de acţiune va avea premiera pe Disney Channel România sâmbătă 5 noiembrie la ora 09:30am.


De la lansarea pe Disney Channel U.S. în data de 5 august, Phineas şi Ferb: În a -2-a Dimensiune a înregistrat un succes enorm devenind filmul de televiziune prin cablu nr. 1 al anului 2011, cu o audienţă de 7,6 milioane de  spectatori şi s-a situat pe prima poziţie în randul programelor prin cablu din ultimii 3 ani în rândul copiilor între 6 şi 11 ani şi adolescenţilor între 9 şi 14 ani. Filmul este şi programul cu cea mai mare audienţă înregistrată pe timpul verii în zilele de vineri conform numărului total de spectatori în SUA în rândul adulţilor între 18 şi 49 de ani.
Premiera pe U.S. Disney XD din 13 august a devenit transmisia canalului nr. 1 de până acum în rândul copiilor între 6 şi 11 ani şi a băieţilor între 6 şi 11 ani, cu vârfuri de audienţă pe toate liniile.

Povestea acestei aventuri începe într-o după amiază de vară în Danville cu fraţii vitregi Phineas şi Ferb care pornesc în cea mai mare călătorie a lor de până acum – într-o altă dimensiune! Când băieţii descoperă că Perry, ornitorincul lor iubit, este de fapt un agent secret care se luptă în fiecare zi cu forţele răului, aceştia i se alătură în aventura vieţii lor care îi aruncă în Oraşul Paralel Danville, o dimensiune ciudat de familiară care seamănă cu oraşul lor natal, dar unde un Dr.
Doofenshmirtz cu adevărat diabolic a reuşit să cucerească universul sumbru, interzicând orice lucru ce ţine de vară. Când descoperă tentativa acestuia de a călători înapoi în dimensiunea lor pentru a cuceri adevăratul oraş Danville, trupa împreună cu alter-egourile lor şi un grup secret denumit Rezistenţa, condus de Candace2, trebuie să facă front comun pentru a-l opri şi a restaura ordinea, fericirea şi vara înapoi în Danville.

Cel de-al treilea sezon din Phineas şi Ferb rulează deja pe ecranele Disney Channel.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tumurica carmen ionela pe 11 Dec 2011, 21:47
    cadou

    mie imi plac surprizele foarte mult si vreau cat mai multe

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod