Carla Bruni a născut o fetiţă!

Prima Doamnă a Franţei, Carla Bruni, în vârstă de 43 de ani, a născut o fetiţă perfect sănătoasă! Sexul copilului a fost o surpriză pentru familia Sarkozy, care nu a dorit să afle dacă bebeluşul va fi băiat sau fată pe perioada sarcinii.
Prima Doamnă a Franţei, Carla Bruni, în vârstă de 43 de ani, a născut o fetiţă perfect sănătoasă! Sexul copilului a fost o surpriză pentru familia Sarkozy, care nu a dorit să afle dacă bebeluşul va fi băiat sau fată în perioada sarcinii.

Proaspăta mămică a născut cu o seară în urmă, în jurul orei 21.00, ora României, la clinica Muette din Paris. Micuţul nu are încă un prenume, informează presa intenraţională.

Este prima dată când un preşedinte francez a devenit tată în timpul mandatului.
Bebeluşul este cel de-al patrulea copil al Preşedintelui, care mai are doi fii din două căsătorii anterioare şi un alt fiu dintr-o relaţie mai veche, în vreme ce Carla Bruni mai are un fiu dintr-o relaţie anterioară.

La ora la care Carla Bruni năştea, Nicolas Sarkozy se afla la Frankfurt, unde participa la o întâlnire cu cancelarul german Angela Merkel pe tema viitorului monedei euro în zonă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • addadad pe 21 Oct 2011, 13:36
    oribil

    Arata ca o baba care a avut 10 operatii.Urata rau..........

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod